Els policies tutors vigilaran que els menors no s’engatin | Josep Bagur Gomila

TW
2

La Unitat de Comandament Avançat (UCA), el camió intel·ligent de la Direcció General d' Emergències des del qual es coordinarà tot l'operatiu de seguretat de les festes de Sant Joan, ja és a Ciutadella. Ahir arribà al port de Son Blanc i, després d'una primera prova al pont de Dalt Es Penyals i la instal·lació d'una antena-repetidor de comunicacions al terrat de La Catedral, es començarà a emprar a partir d'avui as Born, on tindrà lloc el primer caragol que, Jocs des Pla apart, passa per ser un dels actes de major risc potencial de la festa.

Noticias relacionadas

Set tècnics d'Emergències, dos d'ells de Menorca i altres cinc vinguts aposta de fora, faran anar aquest centre coordinador, que rebrà tots els canals de transmissió dels diferents cossos de seguretat que  estan implicats en Sant Joan. Des d'aquí, l'inspector en cap de la Policia Local, Ignasi Camps, exercirà de director d'operacions, assessorat a dintre mateix del camió per altres responsables dels serveis sanitari (Creu Roja), de rescat (Joan Gorrias) i logística (Joan Moll).

El cap d'intervenció, el voluntari José Luis Febrer, estarà en permanent contacte amb Camps des de dalt la torre de ca n'Arguimbau, on s'encarregarà de donar llum verda a les carreres i d'advertir la gent, a través d'un locutor, en cas que no s'obri suficient carrerany.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 23 de junio en Kiosko y Más