Sant Joan 2015

L’alegria surt dels Fru-frús

El popular grup de cantaires i sonadors escampà el repertori festiu pel cor del poble

Valorar:
La plaça des Peix s'omplí de gent per seguir la sortida dels Fru-frús amb cançó popular

La plaça des Peix s'omplí de gent per seguir la sortida dels Fru-frús amb cançó popular

Josep Bagur Gomila

Que cada any desperten més simpatia es feu evident en la nit del festers, quan centenars de persones es reuniren a la plaça des Peix per donar sortida a les nou del vespre a la música i els cants dels Fru-frús. El grup de cantaires i sonadors escampà el repertori de cançó popular i havaneres, amb dues peces estrella en la nit: «Na Nena» i «Pregària marinera», cançons enregistrades fa anys pel recordat grup Los Parranderos.


Itinerari festiu

Els Fru-frús iniciaren la ruta de música i festa popular amb un seguici de gent arreu per on passaven. Si el tret de sortida va tenir lloc a la Plaça des Peix, els següents escenaris d'aturada per cantar van ser Santa Clara, carrer de Sant Jaume, Casino des Born, plaça de la Catedral, placeta des Be, ses Voltes, plaça de Sant Pere i fins el punt de partida, on es cantaren les darreres cançons passada la mitjanit. El pas dels Fru-frús alegrà els cors, amb cançons de festa i alegria per iniciar amb renovació un nou Sant Joan.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

ana
Hace más de 5 año

Enhorabona al grup folkloric arrels de Sant joan, sou els millors, ahir ho vau donar tot com sempre, Teniu una posada en escena espectacular, i també vull felicitar a n'els alumnes de sa escola que ho fan genial, i entre ells a sa meva cosina que cada dia balla mès bè. Bones festes a tots...

Valoración:-2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1