Retransmissió de Sa Convidada a IB3TV | IB3 TV

TW
8

Una hora i mitja abans de l'horari registrat els darrers anys, la plaça des Born de Ciutadella ha acollit aquest dimecres l'acte de Sa Convidada prèvia als Jocs des Pla. I és que l'agilització dels horaris ha permès començar abans la Missa de Caixers i la Beguda as Seminari.

El replec dels 124 genets que participen a la tanda del Dia de Sant Joan al capvespre ha començat quan passaven deu minuts de les cinc, quan ha sortit de nou el fabioler, Sebastià Salort. La qualcada ha entrat as Born a les 6 i mitja, obsequiant amb bots als assistents que tenien ànsies de festa.

Noticias relacionadas

El caixer senyor, Borja de Morgades, ha advertit dels "moments de risc" que es viuen as Pla i que fan necessari "demanar a tots la màxima col·laboració amb els qui vetllaran per mantenir l'ordre i la seguretat durant els jocs".

Enmig dels aplaudiments dels assistens, la batlessa, Joana Gomila ha contestat que «enguany, més que mai, estic convençuda que tots els ciutadellencs demostrarem la nostra implicació i responsabilitat perquè aquesta festa, que tant estimam i respectam, sigui un èxit. Sant Joan és tradició, sentiment, emoció i pervivència i tots volem que lluesqui com la gran festa que ha estat, és i ha de ser».

I amb l'habitual crit de  "As Pla ens trobarem!", la comitiva ha baixat cap as Pla per viure un dels moments més espectaculars de les festes, enguany, amb l'estrena de les noves mesures de seguretat.