Sant Joan 2015

Jocs amb passadís

Els assistents respecten el carrerany delimitat als assajos dels Jocs del matí. Els cavallers han endevinat 10 de les 28 ensortilles

|

Valorar:
Josep Bagur
El carrerany s'ha respectat totalment

Ciutadella s'ha despertat amb més ganes de festa. I és que la festa es va allargar el dissabte de Sant Joan fins ben entrada la matinada: eren les 4.30 quan va sonar el darrer toc.

Aquest dimecres, la qualcada s'ha tornat a reunir a partir de les 8, després que el fabioler, Juanlu Gelabert, demanés permís per iniciar el replec. L'encarregat de donar l'autorització ha estat el fill del Caixer Senyor, en un acte ja molt seguit i aplaudit.

Una vegada reunida la comitiva, ha estat el torn de baixar cap es pla, per fer les primeres proves dels Jocs. Un assaig que ha permès posar a prova el funcionament del dispositiu de seguretat per primera vegada dels Jocs. El passadís de quatre metres d'amplada que s'havia delimitat els dies anteriors s'ha respectat totalment i ha permès que els cavalls puguessin córrer amb seguretat.

A més, també ha entrat en funcionament el filtre. Un centenar d'efectius han vetllat per la seguretat sense que s'hagin registrat incidents. En total, el dispositiu ha estat format aquest matí per 26 agents de la Policia Local, 4 de la Nacional, 5 de la Direcció General d'Emergències, 6 de Protecció Civil i 30 de Creu Roja, a més de 28 informadors de l'empresa contractada per l'Ajuntament. 

Els Jocs d'aquest matí també han estat molt àgils i han durat pràcticament una hora. El fet que s'hagin designat encarregats de col·locar les ensortilles ha donat més agilitat a les proves. A més, només s'han fet quatre assistències sanitàries, sense que hagi estat necessari fer algun trasllat.

Els cavallers han disputat dues tandes del joc de s'ensortilla. A la primera l'han encertada 6 de 14 intents, i a la segona, quatre. Els jocs s'han acabat amb dues tandes més de córrer abraçats.

La qualcada s'ha dirigit després cap a la ciutat. Encara queden hores de festa a Ciutadella.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

pepe
Hace más de 6 año

Que explique el Sr. Febrer porqué estaba unos minutos con el semáforo en rojo en cada ensortilla i cada carota, cuando había un perfecto pasillo de 5 metros. Este señor alarga las "corregudes" del plà más de una hora de lo necesario, haciéndolas aburridas

Valoración:3menosmas

Impresentable voluntario
Hace más de 6 año

El pasillo NO es gracias al exalcalde, Chiqui de Sintes como quieren hacer ver, porque este personaje a mitad de las carreras se largo a un hortal dejando su espacio vacio. Así es de responsable este tio!! Enhorabuena a los otros voluntarios!!!

Valoración:-2menosmas

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 6 año

Enhorabona als qui han fet possible aquest Sant Joan 2015. Cadascú per la part que li ha correspost. Entre tot ho hem fet. Gràcies a molts anònims, molts hen pogut viure-les.

Valoración:7menosmas

toni biel
Hace más de 6 año

exit total des pasadis,, amb s èndortilla i correr abraçats, una altre cosa son les carotes ja mes dificil de controlar... molt bona feina dels voluntaris.... enhorabona a aquest gent

Valoración:34menosmas

roberto panella
Hace más de 6 año

patetico los comentaris de Ib3, del periodista de turno, el tal DANI, que no sap res de sant joan i s`alota de entrevistas as caragol des Born, que posin gent que sap de ke va sa festa i ses tradicions. a mes sembla que ib3 es propietari de sa festa. per tot gent i fins i tot dalt es hortals,,, supos que feuen pagar un canon a s`ajuntament per poder filmar ses festes,, perk sembla que les fan perk ells hi son..... sant joan es altre cosa....molt mes inportant que es montatge que fa sa tele. a veure si els comentaris les facin gent entesa en sanjoan, que a ciutadellla nhi molts i bons

Valoración:29menosmas

el colocaor
Hace más de 6 año

¿Como se elige este cargo? ¿Como se accede a este puesto?

¿Hay oposición?

Jeje... otro de otro de los clanes que manejan el tinglado en la sombra

Valoración:-14menosmas

Idò
Hace más de 6 año

Molt bones, aço sa li diu un NOU SANT JOAN, no ser si es millor o pitjor, ,pero, si que es DIFERENT. Sigui perque hi hagi més seguridad o sigui per lo que sigui. Repetirer l' anterior, "DIFERENT" ni millor ni pitjor. I ara a disfrutar de SA GRAN FESTA DE SANT JOAN.

Valoración:9menosmas

Triquet
Hace más de 6 año

Saps que n'hi ha de Nofres... En general sembla que la gent està contenta amb el canvi. Fot oi aguantar els 4 flipats que es pensen q la festabés seva

Valoración:17menosmas

juegos adulterados
Hace más de 6 año

Nos han robado la fiesta; con pasillitos y encargados de ponerla, y colocadores, y vigilantes...; ya nunca más iré a Es PLa; de hecho ya solo iba por la mañana, cuando van los que realmente aprecian la fiesta; pero no estoy dispuesto a que con esta ridícula megafonia -de un tipo que ni conoce la fiesta (patético anunciando las carotes....)- se nos trate como borrachos regurgitados del space que pasamos por allí... absurda parafernalia; los que han cagado la fiesta son los imprudentes del palo y la tablet, y de estos los había y habrá a mogollon

Valoración:7menosmas

Pedrito
Hace más de 6 año

que aburrimiento de Diari, no hay más noticias que no sea CIUTADELLA?

Valoración:2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1