Sant Joan 2015

Moment de repòs i reflexió a la Missa de Caixers

El caixer capellà, Bosco Faner, ha demanat viure les festes "amb seny i amb el cor obert, pensant amb tothom".

|

Valorar:
L'ofici religiós ha estat presidit pel bisbe

L'ofici religiós ha estat presidit pel bisbe

Javier Coll
L'ofici religiós ha estat presidit pel bisbeEl fabioler, Juanlu Gelabert, oneja la bandera damunt l'altar de la CatedralEls cavallers, a l'ofici religiós

El dia de Sant Joan ha tingut el seu moment de repòs i reflexió amb la celebració de la Missa de Caixers. La cerimònia ha començat cap a les tres del migdia d'aquest dimecres a la Catedral, plena de gom a gom.

El caixer capellà, Bosco Faner, que ha dirigit l'ofici, ha demanat viure les festes "amb seny i amb el cor obert, pensant amb tothom". Faner també ha manifestat que el poble de Ciutadella és un poble no només conegut per les seves festes, "sinó perquè sabem fer feina junts i viure junts i ser un model de sana convivència entre totes les diferències" i que "si no volem unes festes mediocres, que no les volem, tampoc volem un cristianisme mediocre".

La celebració, presidida pel bisbe, Salvador Giménez, ha comptat amb una nutrida representació de l'església menorquina.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

ana
Hace más de 6 año

Vull aprofitar aquest espai, per donar sa enhorabona al coret de veus i cordes dirigides per en Biel Enrich, ho feis amb molt de sentiment i sabeu com arribar, moltes felicitats a tots. Quina raó que tenen els que diuen que Sant joan el feim tots, aixó es un exemple.

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1