Sant Joan 2015

"Ciutadellencs, as Pla ens trobarem!"

L'agilització dels horaris ha permès avançar l'acte Sa Convidada una hora i mitja. El caixer senyor, Borja de Morgades, i la batlessa, Joana Gomila, han coincidit en demanar seny als Jocs des Pla

|

Valorar:

Retransmissió de Sa Convidada a IB3TV

IB3 TV
El caixer senyor, a dalt del cavall, s'ha dirigit a la corporació

El caixer senyor, a dalt del cavall, s'ha dirigit a la corporació

Josep Bagur Gomila
El caixer senyor, a dalt del cavall, s'ha dirigit a la corporacióLa nova corporació municipal, des de dalt del balcó de l'Ajuntament

Una hora i mitja abans de l'horari registrat els darrers anys, la plaça des Born de Ciutadella ha acollit aquest dimecres l'acte de Sa Convidada prèvia als Jocs des Pla. I és que l'agilització dels horaris ha permès començar abans la Missa de Caixers i la Beguda as Seminari.

El replec dels 124 genets que participen a la tanda del Dia de Sant Joan al capvespre ha començat quan passaven deu minuts de les cinc, quan ha sortit de nou el fabioler, Sebastià Salort. La qualcada ha entrat as Born a les 6 i mitja, obsequiant amb bots als assistents que tenien ànsies de festa.

El caixer senyor, Borja de Morgades, ha advertit dels "moments de risc" que es viuen as Pla i que fan necessari "demanar a tots la màxima col·laboració amb els qui vetllaran per mantenir l'ordre i la seguretat durant els jocs".

Enmig dels aplaudiments dels assistens, la batlessa, Joana Gomila ha contestat que «enguany, més que mai, estic convençuda que tots els ciutadellencs demostrarem la nostra implicació i responsabilitat perquè aquesta festa, que tant estimam i respectam, sigui un èxit. Sant Joan és tradició, sentiment, emoció i pervivència i tots volem que lluesqui com la gran festa que ha estat, és i ha de ser».

I amb l'habitual crit de  "As Pla ens trobarem!", la comitiva ha baixat cap as Pla per viure un dels moments més espectaculars de les festes, enguany, amb l'estrena de les noves mesures de seguretat.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Menorquin
Hace más de 6 año

Ha pasado solo una semana y ya estamos otra vez con es pla y ciutadella,voy a darme de baja de comprar es diari esto ya es peor que el Iris.

Valoración:0menosmas

pedro
Hace más de 6 año

¿ha dicho de Morgades?

Valoración:-2menosmas

Ha ido perfecto
Hace más de 6 año

Lo que tiene que hacer la alcaldesa es gestionar bien el Ayuntamiento. Para echarle cuento a la historia ya están los del PP.

Valoración:8menosmas

turbulencies
Hace más de 6 año

Mai havia vist un caixer senyor tan serio i amb tantes ganes d'acabar!

Valoración:-2menosmas

Hi sobre gent
Hace más de 6 año

Quina convidada per part de s'alcaldesa mes poc emotiva,per jo hi va faltar sentiment

Valoración:-16menosmas

juanita banana
Hace más de 6 año

Quin poc sentiment...lo wue deiasa alcaldesa estava molt be,pero quina poca emocio...molts anys plorava sentit el que deien..enguany sembkava que em contaven un cuento, vamos, que s alcaldesa llegia un llibrr.

Valoración:-22menosmas

Joan J
Hace más de 6 año

quina convidada tan flaca tan per una banda com per s,altre

Valoración:-56menosmas

lo de siempre
Hace más de 6 año

Haciendo caso al llamamiento de la alcaldesa he decidio una vez más no ir al Pla; harto de que como ciutadellenc se me considere predispuesto a la bronca y al alboroto; Que la fiesta sea pues toda para ellos: para las turbas visitantes y los concienciados y respetuosos del palo de selfie y la instantanea en las redes.

Esta ya no es nuestra fiesta

Valoración:-46menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1