TW
27

«Enguany la festa ha estat un 10, tot ha anat molt bé i és molt important que els propers anys no torni haver el desgavell d'abans i que vagi igual de bé que aquest any». Així resumia el caixer senyor d'aquesta bienni, Borja Morgades de Olivar, el transcurs d'aquest Sant Joan que acaba de finalitzar i passava balanç de les noves mesures de seguretat als Jocs des Pla, implantades enguany després del tràgic accident de l'any passat.

Noticias relacionadas

Un grapat de mesures, com ara un major dispositiu de seguretat, puntualitat a la qualcada, el passadís marcat al terra, el controls als accessos, la feinada dels voluntaris i dels informadors o els canvis en la recollida de l'ensortilla, que difícilment haguessin tingut efecte si no s'hagués comptat amb la implicació i la conscienciació de tots els assistents, tant ciutadellencs com visitants. Al final tot, plegat va fer que el carrerany s'obrís i es respectàs més que mai, i que no s'hagués de lamentar cap incident de gravetat.

Però, després de l'èxit d'enguany i que totes les parts implicades facin un balanç positiu, la pregunta que tothom es fa és: «I ara què?» I el desig és unànime: consolidar les millores que s'han fet enguany, revisar les coses que no hagin anat tant bé i «seguir fent feina per preservar les nostres festes, i que a la vegada siguin segures», exposa la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 26 de junio en Kiosko y Más