Sant Joan 2015

Un èxit que ha de tenir continuïtat

El balanç de les festes és molt positiu i tothom coincideix que als propers santjoans aquestes millores s’han de consolidar

|

Valorar:
Josep Bagur Gomila

«Enguany la festa ha estat un 10, tot ha anat molt bé i és molt important que els propers anys no torni haver el desgavell d'abans i que vagi igual de bé que aquest any». Així resumia el caixer senyor d'aquesta bienni, Borja Morgades de Olivar, el transcurs d'aquest Sant Joan que acaba de finalitzar i passava balanç de les noves mesures de seguretat als Jocs des Pla, implantades enguany després del tràgic accident de l'any passat.

Un grapat de mesures, com ara un major dispositiu de seguretat, puntualitat a la qualcada, el passadís marcat al terra, el controls als accessos, la feinada dels voluntaris i dels informadors o els canvis en la recollida de l'ensortilla, que difícilment haguessin tingut efecte si no s'hagués comptat amb la implicació i la conscienciació de tots els assistents, tant ciutadellencs com visitants. Al final tot, plegat va fer que el carrerany s'obrís i es respectàs més que mai, i que no s'hagués de lamentar cap incident de gravetat.

Però, després de l'èxit d'enguany i que totes les parts implicades facin un balanç positiu, la pregunta que tothom es fa és: «I ara què?» I el desig és unànime: consolidar les millores que s'han fet enguany, revisar les coses que no hagin anat tant bé i «seguir fent feina per preservar les nostres festes, i que a la vegada siguin segures», exposa la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 26 de junio en Kiosko y Más]

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

penos
Hace más de 6 año

Han fet que ses meves estimades festes siguin unes festes més, avorrides de xumar i prau, han llevat sa magia que tenia els jocs, simplement unes fetes mes... i tiempo al tiempo sa gent deixarà de venir amb els anys... jo vull lu de abans... no sa penosidad que vaig viure el dia dels jocs, control si, però no allò que vam veure que tothom feia badais! Visca Ciutadella!

Valoración:-1menosmas

ciuta
Hace más de 6 año

Per part sa millorat molt amb el tema de la seguretat a nes jocs, però certament com molts diuen, han estat un poc aborrits en alguns aspectes, ja que la manera tradicional se esta perdent cada vegada mes. I no faltaria res mes que llevesin ses carotes com e llegit en colque comentari, aso ja seria passar-se, perque si vos fixau sa majoria que si fot a ses carotes es d'aqui de ciutadella, i agafarn'en un troç es un gran record de les festes. I cada vegada enpitjoren per culpa dels que venen, que n'hi ha cada un que no te seny, en canvi d'altres que si. Pero bono, no si pot fer res, be a anat aquest any! Fins lany que ve si deu vol.

Valoración:1menosmas

Bacus
Hace más de 6 año

Tots es qui deis que es pla no ha estat un èxit perquè amb un pasillo tant ample es perd s'esència des jocs des pla, simplement feis avergonyir. Crec que no teniu un brot de seny i sou voltros es qui no haurieu ni de poder baixar as pla. Mentalitat cavernícola.

Valoración:5menosmas

pepitogrillo
Hace más de 6 año

Demasiado aburrido, bueno para la tele pero no para los sant joaners de siempre los auténticos, qui no vulgui pols que hi vagi a s'era, el que quiera verlo sin empujones por la tele, visca sant joan y paren esto por favor.

Valoración:-4menosmas

miquel
Hace más de 6 año

El ridícul és tot teu Matías, el que dius és un chiste molt flac. Tothom sap que el ridícul va ser del PP que va prometre tenir el pla llest al gener i si l'oposició no els hagués fet posar-se les piles l'haurien tingut per Sant Bartomeu.

Valoración:30menosmas

PPaperots
Hace más de 6 año

No te enteras Matías, UPCM y el resto de la oposición no estuvieron de acuerdo desde el principio con el sistema de pulseras que querían imponer Sampol y sus regidoras, estuvieron a favor de que hubiera filtros y no controles de acceso y emergencias les dio la razón. El ridículo más estrepitoso lo han protagonizado el alcalde del PP y sus regidoras que tuvieron que eliminar las pulseras del Plan y emergencias les tuvo que aclarar que no podían cerrar es Pla a cal y canto como se habían pasado por la cabeza. Lo que se ha demostrado es que las pulseras no hacían falta para nada y la oposición tenía razón. Claro que a los del PP ya no les viene de otro paperot con todos los que han hecho.

Valoración:33menosmas

Es pot millorar
Hace más de 6 año

Jo crec que SI HA ESTAT UN EXIT, i que ara tica veura que es pot millorar. Esta clar que entre carrera i carrera va pasar massa temps. Amb lo cual crec que es podria deixar agafar i posar ses ensortilles que cauen enterra, i que es cavallers s'endiguin ses que agafan fins davall sa morera. Tambe crec que es va fer aborrit perque ni es van encertar gaire ensortilles i sa gent no vsm pider ballar i botar. Per lo cual es podria pensar amb tocar colca musica entre tanda i tanda, antes de que tornin es cavallers, perque TEMPS N'hi ha. I aixi no tindriem a sa gent peu a retxa es tres cuarts d'hora grosus que dura cada randa. Amb ses carotes i es correr abrassats crec que va eser un EXIT TOTSL, amb unes carreres precioses.

Valoración:12menosmas

Matías
Hace más de 6 año

Vaya ridículo que han vuelto hacer los de UPCM!!

Valoración:-51menosmas

Pesima policia
Hace más de 6 año

Un exito?? Exito por no haber habido ninguna muerte, llevan años los caballos corriendo sin las dos lineas en el suelo, esta año los juegos fueron un autentico aburrimiento. Pero aparte de eso, no solo hay que valorar si pasó o no pasó nada durante los juegos. He estado todos los dias en el puerto en horario de noche, y la policia local no ha estado en ninguna de las entre 3-5 ocasiones en la que se les necesitaba realmente, incluso en dos de las multitudinarias peleas que hubo ellos estaban arriba en "sa muradeta" mirando y sin hacer nada (solo les faltaban unas palomitas), dejando que se pegaran entre todos como si estubieran jugando, para que pagamos nosotros a la policia si no están cuando los necesitamos, esta claro que es peligroso pero para eso están, el dia que le pase algo a uno de sus hijos me gustaría ver que piensan, si actuan o siguen cruzados de brazos arriba, porque no siempre los culpables son los que reciben en este tipo de peleas, sino que mucha gente inocente también recibe sin quererlo ni tener culpa de nada.

Valoración:-14menosmas

messi
Hace más de 6 año

Callaos ya!!! Y el lamentable espectáculo de la gente cogiendo las carotas que? Por favor... Eso si q es un peligro!!!!!

Valoración:-6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3