TW
69

La presentadora de televisió Mercedes Milà Mencos (Esplugues, 1951) negà ahir que cerqués «cap tipus de privilegi» quan, en el decurs dels Jocs des Pla, pujà a la tarima de la corporació tot demanant a l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, que la deixés asseure al costat dels regidors.

«Em vaig trobar tantíssima gent que empenyia i es volia fer fotos amb mi que vaig decidir pujar sense saber que, realment, no estava permès», diu la periodista que, després de dirigir-se al regidor d'UPCM, Joan Triay, fou acompanyada per un policia fins on es trobava l'alcaldessa. «I el motiu que em donà el vaig comprendre perfectament: no em podia fer lloc perquè, sinó, tothom li demanaria el mateix, ja que és molta la gent que vol veure en condicions els Jocs».

Noticias relacionadas

Així que, ja fora de la tarima, una al·lota que l'estava observant des de dalt d'un hortal «em va mirar amb cara somrient i em convidà a pujar. Estic molt agraïda pel que va fer, ja que així vaig poder gaudir de la meravellosa nit des Pla. M'impressiona veure com els caixers poden controlar els cavalls entre tanta gent amb tanta elegància».

Precisament, a un d'ells el va veure, ja de matinada, quan tornava a casa i la qualcada s'havia disolt. «Anava a peu i vaig acompanyar-lo en cotxe fins el seu lloc». Però es va deixar la guindola a dins del vehicle i, a l'endemà, el seu fill vingué a cercar-lo de casa», comenta.

El regidor Joan Triay ironitzà ahir sobre «el petit atreviment» de la presentadora as Pla, que «ha estat una de les anècdotes més comentades de les festes perquè no hi ha hagut res més preocupant». Açò demostra «la col·laboració i l'extraordinari civisme de gran part del públic assistent als Jocs».