Sant Joan 2015

L’al·lota que ‘salvà’ Milà

Inés Simó la convidà a pujar a l’hortal després que l’alcaldessa no la deixàs asseure devora la corporació

|

Valorar:

La presentadora de televisió Mercedes Milà Mencos (Esplugues, 1951) negà ahir que cerqués «cap tipus de privilegi» quan, en el decurs dels Jocs des Pla, pujà a la tarima de la corporació tot demanant a l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, que la deixés asseure al costat dels regidors.

«Em vaig trobar tantíssima gent que empenyia i es volia fer fotos amb mi que vaig decidir pujar sense saber que, realment, no estava permès», diu la periodista que, després de dirigir-se al regidor d'UPCM, Joan Triay, fou acompanyada per un policia fins on es trobava l'alcaldessa. «I el motiu que em donà el vaig comprendre perfectament: no em podia fer lloc perquè, sinó, tothom li demanaria el mateix, ja que és molta la gent que vol veure en condicions els Jocs».

Així que, ja fora de la tarima, una al·lota que l'estava observant des de dalt d'un hortal «em va mirar amb cara somrient i em convidà a pujar. Estic molt agraïda pel que va fer, ja que així vaig poder gaudir de la meravellosa nit des Pla. M'impressiona veure com els caixers poden controlar els cavalls entre tanta gent amb tanta elegància».

Precisament, a un d'ells el va veure, ja de matinada, quan tornava a casa i la qualcada s'havia disolt. «Anava a peu i vaig acompanyar-lo en cotxe fins el seu lloc». Però es va deixar la guindola a dins del vehicle i, a l'endemà, el seu fill vingué a cercar-lo de casa», comenta.

El regidor Joan Triay ironitzà ahir sobre «el petit atreviment» de la presentadora as Pla, que «ha estat una de les anècdotes més comentades de les festes perquè no hi ha hagut res més preocupant». Açò demostra «la col·laboració i l'extraordinari civisme de gran part del públic assistent als Jocs».

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 7

CIUTADELLA CIUDAD NOBLE
Hace más de 6 año

La Polémica en Ciutadella vende periódicos, la Paz no vende.

Valoración:-1menosmas

MARIAN
Hace más de 6 año

Tampoco es para insultarla de esta manera,se equivoco y punto,y si que fué invitada no se coló en s´hortal,sois la leche, la Milá es una buena embajadora de la isla siempre,siempre habla maravillas de Menorca.No es para tanto,sois muy cerrados.

Valoración:-9menosmas

CiutadellaDeluxe
Hace más de 6 año

Pues jo li hagues posat una cadira a n'aquesta periodista as costat de s'alcaldessa, que no costava res! Tant de numeret que deis, si no hagués estat per ses cameres de IB3 ningú s'hagués enterat de res! A sa platja tothom!

Valoración:-23menosmas

Sebastián
Hace más de 6 año

Me gustaría que me explicara de que había que salvarla si ella misma quiso bajar al Pla, si no le gustaba el contacto con la gente pues haberse marchado y en paz en vez de intentar subirse a la tarima y montar el numerito que nuestras fiestas no son sálvame ni gran hermano y a Milá no le toca ningún papel en ellas. Si vuelveque se porte como todo el mundo sin dar la nota.

Valoración:41menosmas

tomeu
Hace más de 6 año

Vés a fer un volta en la Milà Karma Milania, que al final sou iguals com dues gotes d'aigua, els dos treuen pit quan s'equivoquen en comptes de reconèixer-ho, sent objectius cal dir que l'encara és una miqueta més humil la Milà que el Karma

Valoración:32menosmas

mercè
Hace más de 6 año

Millor es guardi la comèdia i el reality show per la tele senyora Milà.

Valoración:34menosmas

Manolo
Hace más de 6 año

No conviene mezclar la gimnasia con la magnesia Karma Milania, equivocarse como te has equivocado en tu primer comentario y encima pavonearse cuando te lo demuestran con argumentos y llamar a los propios errores "cintura política" y "democracia" tiene otros nombres como obcecación o narcisismo, la democracia no tiene nada que ver con distorsionar la realidad y atribuir a otras personas actitudes que no han tenido, eso no es "democracia" es demagogía. Y cuando uno se equivoca lo normal es disculparse o al menos no hacerse el chistoso o ingenioso para disimular. De nada.

Valoración:41menosmas

Corporativisme de classe
Hace más de 6 año

Clara,normal!és una Simó!se ho té molt cregut!és de ses que no suen com la resta de mortals!quasi igual que la condesita baixamanera...que tan malament els deixa,però és dels seus Of course!

Valoración:20menosmas

toni monte
Hace más de 6 año

aquesta elementa, a descobert menorca? perk en pens que ella crea que sensa ellla menorca no existiria,,,, quin morro que te sa xabala aquesta... que aprengui dels GasolsI DEIxi de fer sa "INTERESANT" I S`IMPORTANT"..... Aqui le han duit damunt un pedestal ,,,, pero as fina s ha vist de qui peu bota na Mila....

Valoración:33menosmas

Pere
Hace más de 6 año

Karma Milania més respecte per la veritat xaval, que t'has columpiat i has caigut del columpio parlant del que no tenies ni idea fiet. Així que per papanatisme i ventall cósmic el teu i la democràcia no té res a veure amb especular i tergiversar les coses que un no sap, així que no confonguis ignorància amb democràcia que no són el mateix ni s'assemblen, encara que a tu et costi distingir-ho fins al punt d'auto ensabonar-te fins i tot quan patines a la vista de tothom.

Valoración:45menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 7