Alguns dels membres de la Junta de Caixers de Maó per al bienni 2015-2016 | Gemma Andreu

TW
9

Els germans Jordi i Joan Tutzó sortiran enguany a la qualcada de la Mare de Deú de Gràcia com a caixer batle i caixer capellà, respectivament. Es tracta d'un fet que no es té constància que hagi ocorregut al llarg de la història de les festes patronals de Maó ni de cap altra població de l'Illa, segon va subratllar ahir Joan Tutzó.

Jordi Tutzó és el quart tinent de batlia i regidor d'Hisenda, Noves Tecnologies, Transparència i Participació de l'Ajuntament. Per la seva part, el seu germà Joan és el rector de la parròquia de Sant Martí, des Mercadal.
El caixer capellà del bienni 2015-2016 és, en realitat, Joan Camps Serra que ha delegat només per enguany la seva funció dins la qualcada de la Mare de Déu de Gràcia a Joan Tutzó, pel fet que pogués coincidir amb el seu germà Jordi, un fet inèdit -dos germans representant les autoritats civil i religiosa en la mateixa qualcada- dels que no es té constància a l'Illa.

Per altra banda, el regidor de Cultura i Festes, Héctor Pons serà el caixer batle durant les festes de 2016, mentre que el sacerdot Joan Camps serà el caixer capellà.


[Lea la noticia completa en la edición impresa o enKiosko y MásoMy News]