Sant Martí 2015

18 assistències i un trasllat per un mos de ca

|

Valorar:
La policia va evitar l’incendi.

La policia va evitar l’incendi.

I.P.D.R.

La primera jornada va ser relativament tranquila. En el moment del tancament d'aquesta edició, amb el jaleo ja acabat, la Creu Roja havia realitzat un total de 18 intervencions, 17 d'elles de caràcter lleu, per les habituals trepitjades, rascades i ferides de poca consideració.

La incidència de major gravetat va ser la mossegada d'un ca a un fillet petit d'entre 7 i 8 anys. El succés va tenir lloc a la fira, a l'aparcament situat al costat de la Sala Multifuncional mercadalenca. Després d'inspeccionar el menor, les assistències el van traslladar fins a l'hospital Mateu Orfila, on va ser atès pels facultatius del servei d'Urgències.

Per la seva banda, la Policia Local des Mercadal informà que tret de la falsa alarma de l'incendi, durant aquesta primera jornada no s'havia produit cap tipus d'incidència destacable.

Ensurt en una casa

Just iniciat el jaleo, van saltar les alarmes al nombre 29 del carrer Ciutadella, d'on sortia una fumada. Per sort va ser només un ensurt, ja que la policia local va poder evitar mals majors. La causa del sinistre va ser una olla que es va cremar.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Muchas gracias al personal sanitario
Hace más de 5 año

Entonces el Agente que esta a la derecha de la imagen que fue el primero en entrar y el cual trago humo como fue trasladado al Hospital Mateu Orfila? Después de haber estado toda la noche con suero y oxigeno,esta mañana le han dado el alta de urgencias.

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1