Sant Jaume 2015

Es Castell, amb més ganes que mai de festa

El darrer dia de Sant Jaume ha començat de bon matí amb el replec i la diana dels geganters

|

Valorar:
preload
En Jaume i na Roser, els veïns de més altura des Castell

En Jaume i na Roser, els veïns de més altura des Castell

25-07-2015Javier Coll
En Jaume i na Roser, els veïns de més altura des CastellLa davallada a sa plaça, amb molta animacióEl jaleo no es pot imaginar sense la banda de músicaA S'Esplanada molta gent segueix el jaleoTot i la calor, Es Castell viu de ple les festes
Bots i més bots a la plaça

Es Castell viu el seu dia gran de les festes de Sant Jaume. Després d'un primer dia que molts van allargar fins ben entrada la matinada, les celebracions han continuat aquest dissabte, i amb més ganes que mai.

De bon matí ha començat el replec dels 60 cavallers que conformen la qualcada d'aquest dissabte, a les 8 manco quart, mentre els veïns deixondien. Poc després els encarregats de despertar el municipi han estat els membres de la Colla de Geganters i Grallers des Castell, acompanyats també pels Geganters de Maó, amb la diana florejada. En Jaume i na Roser, els dos veïns de més altura del municipi, han presidit el passeig matinal pels carrers.

Els membres de la qualcada s'han anat sumant un a un a la comitiva per celebrar el primer acte de la jornada, la Missa de Caixers a l'església del Roser.

Cap a la 1 del migdia, ha començat la davallada cap a s'Esplanada, per a celebrar el darrer jaleo de les festes d'enguany. Un jaleo multitudinari, que ha començat a les 13.30 hores i que s'ha allargat durant unes tres hores.

L'anècdota l'ha protagonitzat un cavall que ha pujat a la tarima dels músics mentre participava a la primera volta del jaleo.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Educacion
Hace más de 4 año

Desde el ayuntamiento tendrían q prohibir el espectáculo q año tras año hace el señor camacho la verdad q no creo q vaya con las fiestas, el señor Andrés del Salom hizo muchísimos años y nunca hizo este papelón.lluis per l'any que be tindriau q mira de turaro aia al.lotetas q no tenen xq veure aquet homu axi.

Valoración:-1menosmas

Joan amb "o"
Hace más de 4 año

Felicitats a tots aquestes festes que són tan animades i concorregudes. Però per a l'any vinent, sisplau, posin més urinaris.

Valoración:2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1