TW
1

Binixems va acollir ahir el tradicional replec de cavalls, amb el davallament de la imatge de Sant Llorenç i la posterior convidada del caixer batle del bienni, el regidor Emilio Agis, a Sa Plaça.

Al voltant de les 17 hores sortia cap a Binixems una comitiva de vint-i-set cavallers, els quals van ser els encarregats de les exhibicions eqüestres a l'ermita, amb l'acompanyament musical de la Banda de Música d'Alaior i un nombrós públic.  Ja el fosquet, els cavallers van prendre el camí de tornada cap a poble, escortant la imatge del sant que posa nom a les festes patronals alaiorenques.

Mentre, puntuals, a les 20 hores, el Grup de Majorettes i la Banda de Cornetes i Tambors de la localitat sortien del parc a la  vora del poliesportiu, per dirigir-se fins a Sa Plaça, on ja se'ls esperava. Allà, i durant tres quarts d'hora, van oferir sengles demostracions, les primeres amb músiques variades, des de bachatas fins a cançons de Britney Spears, i els segons, amb temes rítmics que animaven balls entre el públic.

Noticias relacionadas

Tot just cinc minuts abans de les nou del vespre, i amb una agradable temperatura de 24 graus, arribaven a la plaça els cavalls i el carruatge que portava Sant Llorenç, figura que va ser rebuda amb aplaudiments pels presents.

Instants després, i amb la imatge ja a la rectoria, els propis veïns s'encarregaren de col·locar a Sa Plaça més d'un centenar de cadires, tot ocupant-les amb rapidesa, prenent així posicions per a la convidada i l'actuació musical que vindria.

[Llegeixi la notícia sencera a l'edició impresa o a Kiosko y Más o My News]