Al primer audiovisual, una àvia mostra a uns fillets com fer pastissets. | Ajuntament de Maó

TW
5

L'Ajuntament de Maó difondrà mitjançant les xarxes socials i els canals de divulgació de vídeos més populars d'internet tres peces audiovisuals, d'una mica més d'un minut de durada, que volen transmetre el sentiment més arrelat de les festes de la Mare de Déu de Gràcia i mostrar un reconeixement a aquells col·lectius que ho fan possible.

Noticias relacionadas

Aquest dimarts s'ha donat a conèixer el primer, en què una àvia mostra a uns fillets com fer pastissets, un símbol de les tradicions domèstiques més vinculades a les festes. Aquesta producció ja es pot veure a les xarxes socials pròpies del Consistori. Les dues altres peces es penjaran els propers dies. Els audiovisuals s'han realitzat amb motiu del 125è aniversari de les festes de la Mare de Déu de Gràcia, per donar més força a aquesta ocasió especial. El cost total dels tres treballs puja a uns 2.500 euros.

El regidor de Festes de l'Ajuntament de Maó, Héctor Pons, ha presentat el primer audiovisual de la mà d'uns dels membres de l'equip que els ha produït, Albert Caubet. «Cada un té una part de reconeixement a la gent que fa possible que les festes sortin bé», comenta el regidor. I ha afegit que «volem destacar la part més històrica de la festa».