TW
7

El Concurs de Mostradors que ha convocat, un any més, l'Ajuntament de Maó, l'ha guanyat Sensacions, una botiga en què el producte per excel·lència és una gran varietat de sabons.

Dotze són els mostradors que s'han presentat a la modalitat de temàtica lliure i onze a la del 125 aniversari de les festes de la Mare de Déu de Gràcia. El jurat, integrat pels regidors Héctor Pons, responsable de Cultura i Festes, Dolors Antonio Florit, Gabriel Pons Pons i Dino Gelabert Petrus, va valorar, en primer lloc, l'originalitat.

També que fos una temàtica lligada a la part històrica de les festes de Maó i, a més, que els productes dels establiments hi fossin presents. L'integració perfecta d'aquests ingredients han fet de Sensacions el guanyador.

El jurat va escollir aquest establiment perquè, a través del seu producte estrella, el sabó, va saber crear l'escut de Maó, dos caps de cavalls, un ginebró amb llimona, entre d'altres. A més, la decoració de fora de la botiga és també molt encertada: amb banderes.

«Per tot això i per saber integrar el seu producte amb l'essència de les festes de Maó, ha fet que Sensacions s'alcés amb el primer premi de la categoria del 125 aniversari», explica el regidor de Festes i Cultura.

Noticias relacionadas


Els premiats

El primer premi de la categoria de temàtica lliure, amb una dotació de 100 euros i una litografia de les festes de la Mare de Déu de Gràcia, va ser per a Séptima Página. «Ens va agradar la seva originalitat; van realitzar un mapa del món amb paper de color amb un missatge mediambiental essencial», conta Héctor Pons.

El segon premi, amb una dotació de 75 euros i amb la mateixa làmina, va ser per a la botiga Diumenge. «Van fer un cavall amb calçons texans i amb altres elements», continua explicant.

Per últim, el tercer premi amb 50 euros, va ser per a Xoriguer, ja que «vam trobar singular el que van fer; amb bòtils petits de licor, van representar la plaça on es porta a terme el jaleo amb l'arena i tots els caixers dirigint-se cap al Molí de Xoriguer».

El jurat, per la seva part, va agraïr ahir durant el lliurament dels premis l'esforç de tots els participants d'aquesta edició del concurs de mostradors, les seves idees i l'enginy a l'hora de posar-les en pràctica.