Festes de Gràcia 2015

Els tres genets sancionats poden sortir a la qualcada

La Junta de Caixers deixa en suspens l’aplicació de la sanció

|

Valorar:
Bartomeu Murillo, responsable del centre al què pertanyen els tres sancionats

Bartomeu Murillo, responsable del centre al què pertanyen els tres sancionats

Javier Coll

Els tres genets sancionats per haver participat en un passacarrers de cavalls en el marc de les festes del municipi mallorquí de Mancor de la Vall podran finalment participar en tots els actes de la Mare de Déu de Gràcia d'enguany. La Junta de Caixers ha acordat deixar en suspens l'aplicació de la sanció als expedientats i retraure l'expedient al moment inicial per tal de seguir els tràmits que preveuen els Protocols de les festes de Maó.

Aquesta decisió es va prendre dijous en la reunió celebrada per la Junta de Caixers per tal de valorar les al·legacions que els sancionats havien presentat. A més, es va acordar notificar-los per escrit de l'obertura d'expedient «per haver contravingut els Protocols així com les normes per a la inscripció dels cavallers que la complementa», contempla el document.

Aquests tres genets havien estat castigats a no poder sortir al jaleo de diumenge i així, prohibir-los del premi de la cullereta de plata que es lliura el Dia Gran de la festes.

Després que la Junta de Caixers de Maó constatés la vulneració dels Protocols per una presència irregular a un passacarrers a cavall a Mallorca, va prendre la decisió d'obrir expedient i sancionar els tres cavallers. Aquests van presentar al·legacions de forma verbal i, seguidament, per escrit, fonamentant-se en què «no s'han observat els tràmits previstos en els Protocols per a l'adopció de sancions», a més d'argumentar que l'exhibició a Mancor de La Vall es va fer com a «centre hípic contractat per al desenvolupament d'una cercavila». Al·leguen a més que es troben en indefensió per no haver pogut presentar al·legacions abans de prendre's la decisió sancionadora.


[Lea la noticia completa en la edición impresa o en Kiosko y Más o My News]

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Pepet
Hace más de 6 año

Massa jove i inexperta aquesta junta de caixers.Sr. regidor de festes espavili de cara a ses festes de l'any que ve ; demani i s'assessori sobre sa qualcada en que hi ha coses que son sagrades que avui dia están fora de lloc. No faceu més invents , manteniu sa puresa de sa festa des cavalls.

Valoración:15menosmas

Xavi Pons
Hace más de 6 año

Prest veurem guindoles amb publicitat....... Vergonyós!!!, si volen fer el pallasso, que se'n vagin a Mallorca...

Valoración:5menosmas

Charmander
Hace más de 6 año

A todos estos que hablan de cumplir norman y demás. Deberían saber exactamente lo que dictan dichas normas. Son recomendaciones, no prohibiciones. Y saber también que tanto este centro hípico como los otros de la isla se ganan la vida haciendo espectáculos, no jaleos. También informarles que este video que hablan es de hace unos años, no actual. Salut!

Valoración:8menosmas

Lrn
Hace más de 6 año

L any qui ve que hi torni es club hípic.... A fer jaleos Per Mallorca... Un video que roda es sent banda amb jaleo i gent enmig de sa plaça!

Valoración:3menosmas

Jaime
Hace más de 6 año

Al margen de que sea justo o no, las normas estan para algo, si no, con que fuerza moral sancionaran al próximo que incumplla alguna norma (seguro que solo si es un caixer privado que no viene de ningún Centro o Picadero, por tanto, MAL, MUY MAL por los incumplieron el protocolo y mal por la Junta en un papel que por lo visto les viene grande, ya que no han sabido hacer cumplir las normas a los caixers ni ellos aplicar la sanción a las que ellos mismos redactaron. Estamos en lo de siempre muchos quieren mandar pero luego o no saben o no tienen lo que hay que tener para hacerlo, de pena, vaya imagen que ha dado la junta.

Valoración:7menosmas

Mahonès
Hace más de 6 año

Anem a Xauxa!

Valoración:2menosmas

Fornells
Hace más de 6 año

Señores de la Junta de Caixers: Antes de disparar den el alto; no sea que patinen.

Valoración:20menosmas

salero
Hace más de 6 año

al.looootssss,Mal,la junta muy mal.para que estan los protocolos?os han podido las presiones.pues nada,gin para los jinetes en las fiestas y volver a ver algun caixer content.ya alegara que era es menjar.

Valoración:14menosmas

Xaloc
Hace más de 6 año

Me parece fatal que los dejen salir, las normas estan para cumplirlas. Si han hecho algo mal pues a acarrear con ello... Ademas el desconocimiento de las normas no exime de su cumplimiento...

Valoración:9menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1