La fira gastronòmica reuneix una quinzena d’expositors des d’ahir, a la plaça Esplanada | Javier Coll

TW
2

L'Esplanada de Maó acull des dissabte i fins dimecres, una nova edició de la fira gastronòmica emmarcada dins dels actes amb motiu de les festes patronals de la Mare de Déu de Gràcia. Una cita que torna enguany amb prop d'una quinzena d'expositors, amb productes locals i també de fora que esdevenen un atractiu més durant aquests dies.

La fira va quedar inaugurada a les 11.30 hores, i va gaudir d'una bona assistència de públic, especialment durant les hores del migdia i també el capvespre, que s'interessà pels productes que ofereixen els participants a la cita.

Noticias relacionadas

Els visitants hi poden trobar diferents productes, des de pa i pastes típiques menorquines, com ara formatjades de carn o de formatge, rubiols o canyes de sobrassada, també integrals, fins a diversos tipus de xocolates. També hi ha expositors vinguts de fora, que ofereixen diversitat de fuets i llonganisses de Vic i Girona, o formatges artesans de la localitat de Moià (Barcelona).

Els visitants també es poden endinsar en la gastronomia àrab, tastant productes de rebosteria a base de fruits secs, aigua de tarongina (azahar), mel i pasta fullada, o tes de menta ben saborosos i digestius.

A la fira no hi falten tampoc els habituals expositors de fruits secs i llaminadures per als més golosos, ni els d'artesans com el ganiveter, o d'altres dedicats a les herbes aromàtiques amb un gran assortiment, o també del món de les salses.