El cel de Maó es va encendre amb una combinació sonora i lluminosa, | Gemma Andreu

TW
0

Ahir dimecres sí que hi va haver focs artificials a Maó, un espectacle que tothom esperava amb ganes després de la suspensió dels focs de dimarts per culpa de la pluja. Tal vegada per això eren molts els que esperaven una exhibició més llarga, pensant que la cancel·lació quedaria compensada ahir amb un espectacle més gros.

Va ser així com es va encendre el cel de Maó, amb una combinació sonora i lluminosa, tal vegada un poc curta però més intensa. Així ho havia demanat l'Ajuntament, per tal de posar punt final a les festes del 125è aniversari amb un espectacle potent, intens.

Noticias relacionadas

Focs pendents

El regidor de Cultura i Festes, Héctor Pons, explicà que ahir no era possible llençar també els focs de dimarts per qüestions tècniques, i que sembla difícil poder recuperar l'espectacle aquesta mateixa setmana.

El motiu és que fan falta una sèrie de permisos, a Delegació del Govern, a Capitania Marítima, a l'Aeroport o també Medi Ambient, i que s'acostuma treballar amb terminis no inferiors a vint dies. Així i tot, el Consistori provarà de fer gestions per si fos possible.