Imatge de l'espectacle pirotècnic celebrat dimecres i que es repetirà demà divendres | Gemma Andreu

TW
1

L'espectacle pirotècnic que es va suspendre dimarts, es realitzarà finalment aquest divendres, a les 23.30 hores. Així ho ha informat aquest dijous el regidor de Cultura i Festes, Héctor Pons, després que l'Ajuntament de Maó hagi obtingut les autoritzacions pertinents.

L'únic canvi que hi haurà és el canvi d'ubicació, ja que en lloc de llençar els focs des de l'Illa del Rei, es farà des dels pantalans més propers a l'Illa Pinto. Aquesta ha estat una recomanació de Medi Ambient, per tal d'allunyar-ho de la vegetació que hi ha a l'illot.

Noticias relacionadas

Igualment, demà es farà també la revetlla amb l'Orquestra Huracán, que s'havia suspès dimarts. Tindrà lloc al costat de l'Estació Marítima, a partir de les 21 hores.

A més, demà vespre, a partir de les 20.30 hores, els comerciants del Moll de Ponent organitzen una demostració de body painting, i la Unión Deportiva Mahón farà també el seu espectacle de patinatge, també a les 20.30 hores, que s'havia hagut de suspendre divendres passat.

Quant a les proves esportives, dissabte es farà el tradicional Torneig d'Escacs Festes de Maó, a partir de les 16.30 hores al Carrer Nou, i diumenge es celebrarà la travessia del port nedant, que s'havia suspès pel vessament d'aigües brutes.