Navidad 2015

Es Mercadal impulsa la campanya de recollida de joguines i aliments

Es posen a disposició de la gent carros solidaris en els supermercats i en les parròquies de Sant Martí i Sant Antoni Abat per dipositar aliments

|

Valorar:
preload
El rector Joan Tutzó, el regidor Javier Periáñez i Susana Martínez.

El rector Joan Tutzó, el regidor Javier Periáñez i Susana Martínez.

07-12-2015AEM

L'Ajuntament des Mercadal, Caritas Parroquial i Creu Roja posen en marcha la campanya solidària de Nadal, amb la col·laboració d'empreses, associacions i entitats com Age Concern. «Amb aquesta campanya volem obrir la porta de la solidaritat a totes les cases del municipi, perquè cada persona que així ho desitgi pugui col·laborar en aquests desitjos de benestar per a tothom», informen els representants de la iniciativa.

Així es posen a disposició de la gent carros solidaris en els supermercats i en les parròquies de Sant Martí i Sant Antoni Abat per dipositar aliments. També s'ofereixen els despatxos de Creu Roja i Serveis Socials municipals  fins al 29 de desembre per dipositar joguines o ajudes econòmiques que s'utilitzaran per comprar jocs pels infants.

Aquestes cistelles de solidaritat estaran a disposició de tots els vesins i de qui vulgui col·laborar des de dia 9 fins al dilluns 21 de desembre.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.