Navidad 2015

Torna la pista de gel al Pavelló Menorca

La instal·lació esportiva a torna a acollir, per segon any, la pista de gel artificial de Dynamic Menorca per oferir un espai lúdic durant les festes de Nadal

|

Valorar:
preload
En la primera jornada ja van ser unes quantes les persones que van poder gaudir de l’activitat.

En la primera jornada ja van ser unes quantes les persones que van poder gaudir de l’activitat.

Javier Coll

L'any passat van ser prop de 7.500 persones les que van passar per les instal·lacions del Pavelló Menorca per  gaudir del patinatge de la mà de Dynamic Menorca i la seva pista de gel artificial. Una xifra que la promotora menorquina es planteja com un nou repte a superar, amb cinc setmanes en les que tothom qui ho desitgi podrà practicar aquesta disciplina.

La pista de gel sintètic torna novament, després de la gran acollida del Nadal passat. I ho fa, amb una llarga programació, des d'ahir, quan es va inaugurar l'activitat, fins el 10 de gener.

Serà idò durant quasi un mes que petits i grans podran gaudir del patinatge sobre una superfície artificial però que «llisca igual que el gel gràcies a un líquid ecològic i no tòxic» que es posa sobre unes planxes plàstiques. Així, el promotor Elías Utset justifica aquests materials perquè «el gel natural implica uns costos inassumibles», per l'alt consum elèctric per mantenir el glaç.

L'activitat va adreçada a tots els públics. «L'ideal és que s'hi puguin iniciar fillets de quatre o cinc anys», explica Utset, alhora que indica que disposen de patins entre els nombres 27 i 45. Així, l'oferta és de 5 euros per mitja hora de patinatge, amb el lloguer dels patins inclòs. Un preu que es pot reduir en els establiments adherits a la campanya comercial nadalenca, que ofereixen vals de descompte del 50 per cent.

Quan als horaris, la pista estarà oberta de 17 a 21 hores els dies laborables, i de 10 a 14 i de 17 a 21 hores els dissabtes, diumenges i festius, excepte dels dies 25 i 31 de desembre i l'1 i el 5 de gener, en què les instal·lacions romandran tancades. La pista consta també de servei de bar.

Conveniará 22.500 euros con el Consell; el año pasado le dio 29.500

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Padre cabreado
Hace más de 4 año

La calidad de la pista es pésima. No se puede patinar. Y el precio un ABUSO 5€ por media hora. una tomadura de pelo. ¿ a esta empresa se le conceden subvenciones...? señora Alcaldesa y Presidenta del Consell, no todos los niños son hijos de funcionarios, algunos no podremos volver, es que 5€ por media hora, y encima de una pesima calidad y con bastante riesgo fisico.....

Valoración:9menosmas

menorquin
Hace más de 4 año

no podriamos hacer un año en cada pueblo diferente ya que lo pagamos entre todos

Valoración:4menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1