Navidad 2015

Tots els detalls del betlem de Santa Clara, en un vídeo

Les monges editen un vídeo en el que ensenyen totes les peculiaritats del pessebre ambientat als entorns naturals de Ciutadella

|

Valorar:

El betlem de Santa Clara d'enguany

Monges de Santa Clara

És cada any un dels betlems més espectaculars dels que es fan a Menorca. Les monges del monastir de Santa Clara de Ciutadella sorprenen pels seus muntatges, i enguany, també. Pels que encara no hi hagueu pogut anar (es pot visitar fins el 17 de gener, Sant Antoni) les monges han editat un vídeo en el que ensenyen tots els racons i detalls del betlem, ambientat enguany al paisatge natural de Ciutadella.

Durant els 17 vídeos de durada d'aquest vídeo es pot apreciar la feina minuciosa de les religioses i com cuiden al màxim tots els detalls, des del Neixament, ambientat a les Coves de Cala Blanca, o les embarcacions que passen pel pont del Gil.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Dumitru
Hace más de 5 año

... las monjas del convento parecen haber recreado a la perfección la Ciutadella de la época musulmana.

Valoración:3menosmas

Joana Isabel
Hace más de 5 año

Es Betlem de Santa Clara...Per a jo es més famós i conegut de tota Menorca.....Gràcies a ses monjes per sa seva hospitlitat quan vas a visitar-lo...i per fer-se tant properes a sa gent...

Valoración:17menosmas

amc
Hace más de 5 año

Precios es misatge de Nadal des Betlem de Santa Clara,Coves de Cala Blanca,Pont den Gil,Far d'Artruix,cami de cavalls i respecta a la natura.El respecta comenca per la persona i lan de cuida.Felicitats.

Valoración:19menosmas

Manuel Novo
Hace más de 5 año

Un menorquín residente en Huelva, felicita por el belén de las monjas de Santa Clara, que he podido ver por el vídeo. Muy bonitos los detalles.

Valoración:17menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1