Carnaval 2016

Indis i pistolers prenen Ciutadella

El carnavalesc Far West proposat enguany per l’Ajuntament ha obtingut una molt bona resposta ciutadana

|

Valorar:
preload
MENORCA CIUTADELLACARNAVAL FAR WEST

La proposta de vestir de l’oest va rebre el suport popular; van ser molts els que s’ambientaren en els western.

David Arquimbau

«Welcome to far West» és el missatge de benvinguda amb què es trobava tothom qui arriba a la Plaça Nova des dels carrers de Maó o Curniola. És l'avís de què s'entra a l'oest americà, un món dominat per sheriffs, cowboys, bandits i indis.

És l'entrada al parc temàtic que enguany ha impulsat l'Ajuntament de Ciutadella, amb la col·laboració del Centre Municipal d'Art, associacions comercials i empresarials com Ciutadella Antiga, PIME i CAEB, així com també diferents comerços, amb la intenció de revitalitzar el carnaval ciutadellenc.

L'objectiu sembla aconseguit una vegada vista la satisfacció general que ha generat el muntatge. Això és, un poble típic dels westerns a la Plaça Nova, amb el seu saloon, l'oficina del sheriff i la presó, o la típica barberia, sense oblidar-nos del Fort Apache, amb la seva peculair bandera americana, de franges blanc i vermelles i amb l'escut de Ciutadella.

I a la Placeta des Be, un poblat indi, amb les seves tendes, els tancats per als cavalls o el tòtem, aprofitant la columna de l'escultura del Be de Sant Joan. Així mateix, entre les dues places, els comerços s'han afegit a la iniciativa amb mostradors decorats per a l'ocasió.

L'animació, que ja es va comprovar dijous, va continuar aquest divendres, tant el matí, amb els passejos dels escolars, com el capvespre, amb les activitats proposades des de l'Ajuntament i l'acompanyament dels disfressats.

Els comentaris al carrer eren de satisfacció, per una instal·lació feta tota amb materials reciclats i que ha comportat molta feina (amb l'ajut de la Brigada Municipal), però que ha duit al municipi uns decorats ben dignes, fins i tot, amb photocalls on petits i grans es podien fotografiar.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

1mare
Hace más de 4 año

Tot un exit sa inisiativa d'aquest any,are hem de consegrir q es disapte de carnaval sigui tant animat com es divendres i q es nostres joves no sen vulguin anar a altres pobles per divertir-se, es gran montatja es va morir de pena disapte

Valoración:3menosmas

Ja era hora
Hace más de 4 año

Enhorabona a s'ajuntament mentres uns fan poble ets altres entren a sa presó. I diuen que tots són iguals...

Valoración:1menosmas

manumenorca
Hace más de 4 año

... yo lo que no entiendo es que si la gente se lo pasa tan bien en Carnaval, en el calendario en cambio aparezca como FESTIVO el viernes de semana santa, cuando debería ser al revés...

Valoración:-28menosmas

pere
Hace más de 4 año

enhorabuena por la idea... esta genial....

Valoración:39menosmas

Cala Blanca
Hace más de 4 año

Els Ciutadans tambe vulem respostas a Ciutadella.Les urbanizacions fan pena.Esper que s'abrigada tambe arreglin Cala Blanca.Es un perill per es vianants.Qui dona ses ordes?.

Valoración:-11menosmas

el mateix per a Nadal
Hace más de 4 año

Per una vegada¡ENHORABONA AL AJUNTAMENT!desprès de la empastifada de Nadal(NO HI HAVIA RES MÉS QUÈ UN DESERT i no va ser del far west)ho han fet bé!al.lucinant!què segueixi i no sigui flor de un día!avam si ho empaltam a les festes nadalenques,consistori.Ahir es poble donava gust.

Valoración:60menosmas

aqui no hay quien viva
Hace más de 4 año

Hace tiempo que Ciudadela es como el Oeste.Lo que pasa que el sherif ahora esta imputado y seguramente ira su carcel.

Valoración:-25menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1