Carnaval 2016

En Camestortes deixa un sol al regidor perquè no plogui més en festes

La lectura de les seves últimes voluntats va omplir aquest dimarts el Teatre Principal de Maó

|

Valorar:
preload
La gent acudí al divertit vetllatori d'en Camestortes instal·lat a l’escenari del Teatre Principal

La gent acudí al divertit vetllatori d'en Camestortes instal·lat a l’escenari del Teatre Principal

09-02-2016Gemma Andreu

En Camestortes ha tornat a ser enguany generós, crític i irònic en el seu testament. La lectura de les seves últimes voluntats va omplir el Teatre Principal, a la nova gerent del qual, Àngela Vallés, li deixà d'herència un pastís pel fet de provenir d'una família pastissera. Tampoc es salvà el regidor Hèctor Pons, a qui li tocà un sol perquè no torni a ploure més en festes després de les últimes experiències. A la batlessa Conxa Juanola li deixà un sac de paciència, mentre que a Pablo Iglesias un tallat de cabells a Cas Gomila i a Messi una agenda perquè pensi pagar a Hisenda. A Menorca talaiòtica li tocà una planta de tractament de residus voluminosos perquè es pugui fer un talaiot de fems. En el seu testament, Camestortes també va adreçar les crítiques a les propospeccions petrolíferes, a les obres de la carretera Maó-Alaior, a la família Pujol i amb una referència a Artur Mas i Fornells. Altres que també els va tocar rebre van ser l'Orfeó Maonès, la Infanta i el cas Noos i el restaurant Way al port de Maó, amb una visió plena de tocs d'humor.

En Camestortes va sortir a les set i mitja del capvespre des de l'Ajuntament conduit per la comitiva fúnebre, organitzada per l'Orfeó Maonès i voluntaris, acompanyada per la Banda de Tambors. Després que en Camestortes fes el darrer gin a l'American Bar, com a gest de comiat de la bulla del Carnaval, la comitiva es dirigí cap el Teatre  Principal. A l'escenari, en Camestortes va ser exposat perquè la gent pogués retre el condol al personatge que representa el final de la diversió de la festa de les disfresses. La curiositat és que en Camestortes enguany ha deixat regals. Durant l'acte es va fer la rifa de 40 obsequis entre més de 200 números. Es van sortejar des d'un sopar romàntic a un cap de setmana a un apartament de Son Bou i altres sorpreses gràcies a la implicació dels comerciants de Maó.


L'aparició de s'Àvia Corema

Després del comiat de'n Camestortes, a l'escenari del Teatre Principal es produí la sorpresa de la sortida de s'Àvia Corema, amb la celebració del ball del personatge. Ara arriba el temps de Quaresma, de llevar un peu cada setmana a la seva protagonista, en un temps que transcorre sense grans festes fins l'arribada de la Pasqua.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

set
Hace más de 4 año

diria que esta mal dicho CARNESTORTES,NO SOY LINGUISTA , alguien lo puede corroborar?

Valoración:menosmas

manumenorca
Hace más de 4 año

... Me hace gracia el grupo de las fuerzas vivas que está ahí de convidado de piedra en el entierro, la iglesia, el ejército, la política y las fuerzas del orden. Especialmente el complemento extra que es la máscara a lo Groucho Marx del militar, una manera para acentuar aún más el disfraz que ya llevan todos. Llevan un disfraz que ya es tal disfraz, pero como lo llevan todo el año, ese día se ponen una nariz y bigote postizos sujetos con unas gafas para acentuarlo. Es surrealista y me gusta.

Valoración:2menosmas

Juanola go home
Hace más de 4 año

Enhorabuena al anterior equipo de gobierno, gracias a su gestión, Mahón recupero el entierro de Camestortes. Menos mal que la Juanola no nos lo ha quitado.....y esto que lo hizo el PP

Valoración:-3menosmas

Juanola go home
Hace más de 4 año

Gran iniciativa del gobierno de Agueda Reynés de trasladar Camestortes al Teatro Principal, por fin algo que la Juanola no nos ha quitado

Valoración:0menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1