Voluntaris de Sant Joan anima que nous voluntaris s’impliquin en la festa | Josep Bagur Gomila

TW
7

El període oficial per inscriure voluntaris finalitzà aquest dimarts amb 39 persones disposades a ajudar a obrir passadís durant els Jocs des Pla. Aquestes persones aporten el nom i el document nacional d'identitat per tal de ser beneficiaris de l'assegurança civil de la festa. El president de Voluntaris de Sant Joan, Cristòfol Moll, informa que tot i haver acabat el termini oficial, encara hi ha marge perquè es puguin apuntar nous voluntaris.

Noticias relacionadas

En aquest sentit fa una crida perquè la gent s'animi a col·laborar en benefici de la seguretat de la festa. L'any passat els voluntaris van arribar a ser 62, una xifra per damunt la d'enguany, tot i que d'aquí a les festes el grup pot augmentar. El Pla d'Autoprotecció des Pla recomana unes 90 persones per obrir passadís, sumant els voluntaris, Protecció Civil i informadors contractats.

Les persones que es vulguin implicar i actuar de voluntaris en els Jocs des Pla poden inscriure's a través de la web i les xarxes socials de Voluntaris de Sant Joan o al mail voluntarisdesantjoan@hotmail.com.