La taula del jurat: Silve Pons, Pau Faner, Nereida Anglada i David Marquès, i Toni Fuster, que actuà de presentador. | Josep Bagur Gomila

TW
0

Abans de les festes són molts els aficionats que els agrada treure el tambor i el fabiol per practicar el so més característic de Sant Joan. Per estimular l'afició i premiar els millors sonadors, el Concurs de Sons de Fabiol creix en participació i es consolida com a certamen festiu i popular. Organitzat pel bar Es Fabiol, amb l'aportació de premis per part de patrocinadors, enguany han participat 4 sonadors en categoria adults: Josep Coll Muñoz, Martí Pons Juaneda, Francina Bosch i Lázaro Canet; més 7 participants en la categoria infantil: Biel i Sergi Romacho Mercadal, Gerard Moll, Lluís Lluch, Rubén Benejam, Toni Mingorance i Jesús Fernández.


Premiats

Noticias relacionadas

El concurs es va celebrar el dijous fosquet entre gran expectació a la plaça des Pins. El jurat demanà a cada participant la interpretació de les quatre tonades típiques de la festa: el primer toc, el toc de replec, el toc de dol i el darrer toc.

Segon informa Silve Pons, en representació del jurat, Josep Coll Muñoz va obtenir el primer premi en la categoria adulta, mentre que Francina Bosch Marquès aconseguí el segon. En la categoria infantil, el primer i segon classificats van ser Lluís Lluch (10 anys) i Toni Mingorance (9 anys), respectivament.