Sant Joan 2016

El be anuncia que les festes de Sant Joan ja són aquí

Amb puntualitat, el fabioler ha tocat el primer toc de fabiol a les 9 i la comitiva ha iniciat el recorregut del Diumenge des Be

|

Valorar:

Entrega de la bandera al caixer fadrí al Diumenge des Be

Laura Bañón
preload
Des del balcó, el fabioler ha tocar el primer toc que anuncia l'arribada de les festes

Des del balcó, el fabioler ha tocar el primer toc que anuncia l'arribada de les festes

Josep Bagur
Des del balcó, el fabioler ha tocar el primer toc que anuncia l'arribada de les festesEl caixer senyor ha rebut la comitiva a les 8 del matíLa comitiva posa per als fotògrafsUna gernació omplia el carrer de Sant AntoniTothom vol tocar l'anyell
La comitiva a cas caixer senyor

El tambor i el fabiol ja sona pels carrers de Ciutadella. A les 9 del matí, el fabioler, Sebastià Salort, ha sonat el primer toc de les festes de Sant Joan 2016. L'emoció continguda des de dies enrere s'ha desformat des del moment en que s'han sentit les primeres notes.

Des de cal Caixer Senyor, a la Casa Salort del carrer Sant Antoni, la comitiva ha iniciat el recorregut del Diumenge des Be, amb Joan Allès, l'homo des Be d'enguany, com a principal protagonista. La primera parada és a l'Ajuntament i després a Cal Bisbe.

Les visites es succeïran fins a arribar a les 109 visites previstes, incloses els cinc tocs de dol.

I és que la nit ha estat llarga a Ciutadella, i més d'un amb la mirada pendent del cel, però finalment no ha caigut ni gota. Als voltants de la posada del caixer pagès de Tramuntana, al carrer Formentera, han estat molts que ja han volgut admirar l'animal.

A les 8 la comitiva ha arribat a cas Caixer Senyor, on han berenat per agafar forces per la jornada. Més tard, el caixer senyor, Lorenzo de Salort, ha entregat la bandera al caixer fadrí, Marc Ribó.  Ja al carrer una gernació esperava que arribés el moment màgic del primer toc.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

josep
Hace más de 4 año

amb tots els punts vermells que m´an posat, constato que i dit la veritat amb el meu comentari, i si, es sert que las veritats couen.

Valoración:-1menosmas

Pau
Hace más de 4 año

jajaja!! Si si, és qüestió d'identitat. A mi en canvi, me faria més mal lo de Mahón...però bonu...com deia, n'hi ha d'haver per tot i per tothom!

Valoración:4menosmas

Xuroi
Hace más de 4 año

ginet no, millor una pomada ( no de farmacia) feta amb Xoriguer, des que es botil posa MAHON

Valoración:-12menosmas

Pau
Hace más de 4 año

Allavà!! Amb lo senzill que és viure en pau! Qui vulgui que vengui, qui no, a sa platja. I llestos. Qui no ho entén, poc respecte té (o una necessitat de crida d'atenció brutal). Ni hi ha maltractes ni cap de llams, ja ho asseguram noltrus!! Un ginet, no el voleu, no??

Valoración:29menosmas

blauygroc
Hace más de 4 año

a mi me la bufaaaaa ,,las fiestas me parece que ya van durando demasiado``que cansados, pegajosos, aburridos, nos teneis ..un poco si pero cuando uno se pasa de la raya....¡¡¡. ahora venga rojos que quiero contarlos¡¡¡¡me voy a reir toda la mañana..

Valoración:-47menosmas

Bartomeu Servera Moll
Hace más de 4 año

Per en JOSEP:

Jo no critic per criticar, fa uns anys que faig feina fora de l'illa i mirava IB3tv; la sortida d's Be, es primer toc del 23 i els jocs d'es Pla del 24. A jo m'anava bé i estic segur que a moltes altres persones com jo, malalts, gent major...també. Quan surt en Sergi Llull també m'agrada mirar, qualsevol cosa relacionada amb l'illa, Punta Prima, Fornells, Sont Bou, Sa Mesquida, "Es Mahon..". Preferesc veure quaque cosa d'aquestes i no a politics..., què ho pots arribar a entendre...?. Josep tu critiques per criticar i el pitjor és que estàs mal informat. IB3tv si mostrava Sa Sortida d'es Be. Salut.

Valoración:36menosmas

DANA
Hace más de 4 año

que pasa? en cuanto metes un comemtario de Ciutadella ,sois como fieras endiabladas ,,,para eso están,los comentarios¡¡ no todo el mundo le gusta lo que haceis ,y teneis que aguantaros, un poco¡¡ yo los leo cada dia ,y no vivo a qui,es imposible poner nada que tenga el nombre de Ciutadela ,a la¡¡, ROJO¡¡ ,teneis que ser un poco más imparciales ésta radicalidad, nunca es buena....ya sabemos como es el pueblo,( mio,mio ,y que no me trastoquen nada por que salto ) tam poco es esto ser un poco más humildes no empeora las personas )

Valoración:-32menosmas

Kapak
Hace más de 4 año

Esta clar que totes ses festes, si li treus el sentiment, son un sense sentit que no es mereixen estar en la tele: un Pi a Pollença, uns cavalls que boten, un tios disfressats de reis mags, un tio tocant una flauta, moros i cristians, beneir els animals...tot coses intrascendents. Pero la realitat es que IB3 esta basicament per donar cobertura a les noticies de les balears i les seves costums, basicament perque no hi ha diners per F1, futbol, pelicules o series bones. I agradi o no agradi Sant Joan es la festa mes multitudinaria i que desperta mes interes de Balears. Per això es logica la cobertura que li donen. I de totes maneres...tampoc tenen res millor que posar.

Valoración:42menosmas

menorqui emprenyat
Hace más de 4 año

fa 7 mesos senyores que xerram de bens i sant joans... sou MOLT CANSATS! sort que ja acaban i començaran ses festes de poble de ve... que cansinos sous amb ses maldites festes aquestes...tic tac ja queda menus per acabar amb aquesta tortura!!

Valoración:-56menosmas

Mayonesa
Hace más de 4 año

Pónganse de acuerdo, quieren o no gente de fuera por San Juan?Coherencia y sensatez, ciudadelanos.

Valoración:-7menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3