Sant Joan 2016

Unes festes amb poques incidències

|

Valorar:
El balanç d’aquestes festes es pot qualificar de positiu, una vegada no s’han hagut de lamentar accidents d’importància

El balanç d’aquestes festes es pot qualificar de positiu, una vegada no s’han hagut de lamentar accidents d’importància

Josep Bagur Gomila

El balanç d'aquestes festes es pot qualificar de positiu, una vegada no s'han hagut de lamentar accidents d'importància. La incidència més destacada és la d'un home de 53 anys que va ingressar a l'UCI de l'Hospital Mateu Orfila la nit de dia 23 per una coça d'un cavall, i que ahir evolucionava favorablement i havia passat ja a planta.

Als Jocs des Pla hi va haver un balanç de 54 assistències i quatre trasllats, i al Caragol de Santa Clara es van atendre 28 persones i se'n van traslladar cinc més. Així, en total durant aquests dos dies hi ha hagut quatre ingressos hospitalaris, la de l'home que ha és a planta, i tres dones per fractures.


Hipòdrom

Desvinculat de l'àmbit festiu però també a Ciutadella, qualcú va entrar a l'hipòdrom Torre del Ram la matinada de divendres i va obrir les portes de diferents estables i del recinte. Segons «Infotrot», el resultat va ser que nou cavalls es van passejar per Cala en Blanes. Per sort no es van produir incidents amb vehicles, però diversos cavalls tenen ferides i no podran córrer en unes quantes setmanes. Els fets s'estan investigant.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Jose
Hace más de 5 año

Hola La verdad es que ha sido bastante positivo, e trabajado de informador por las fiestas, por la mañana en es PLA, solo habia informadores, haciendo pasillo, con los pocos que eramos, el dispositivo saliio muy bien, fue bastante rapido y limpio. Por la tarde, si que fue mas lento, por la aglomeración de gente, la gente se tiene que concienciar, detras de la linea roja, es detras, no un pie si y otro no, dejar el carril limpio es primordial, y se ha de hacer rapido si queremos unos juegos limpios y rapidos. Mucha gente, no respetaba a los que haciamos carril, y eso es lo que retraso los juegos, si queremos tener Jocs des Pla, hay que respetar el dispositivo de seguridad.

Saludos

Valoración:3menosmas

Jhona
Hace más de 5 año

Con mi mas respeto el dia 24 baje con mis hijas por la mañana a los juegos y me encontre con algun voluntario sobre todo el que tenia al lado,supuestamente deberia de estar en la linea roja para que nadie la pasara al pasar los caballos y lo unico que vi fue un voluntario con una mini mochila echandose lo mas posible para atras de la gente.eso es voluntario y con un silbato dando por culo detras de la gwnte

Valoración:0menosmas

Es Paganu
Hace más de 5 año

Yo lo que vi fueron los contenedores que llenó la policia......bestial

Valoración:menosmas

Ragnar
Hace más de 5 año

Botellas, xanclas, drogas varias, palos, mochilas abultadas de excursionista hippie, bebes de menos de 2 meses(verguenza de padres), perros, bicicletas, neveras, equipos fotograficos voluminosos......Todo esto y mas se paró en los filtros.

Valoración:0menosmas

Xuroi
Hace más de 5 año

l'any qui ve, arcs detectors, com a s'aereoport,.... ja ja ja ja ja ja.

Valoración:-2menosmas

abispa
Hace más de 5 año

estic d´acord em sa seguratat i filtre,però ,no deixen passar botils de vidre al pla i despres els bars venen ses cervessas em lata i gin xoriguer de vidre

Valoración:11menosmas

Xec
Hace más de 5 año

Sa feina que fan no és de cap manera agradable, compleixen ordres però també s'ha de fer balanç i una dada molt i molt significativa seria poder veure es balanç de sa neteja d'es pla es dia després, no per tirar el terra sa feina feta però sí per ser més conscients de quina manera es poden reforçar aquests controls...no estaría de més poder saber quans contenidors de bòtils de 1,5 litres s'han recullit i quans de bòtils de vidre...almenys tindirem un balanç més objectiu de com millorar aquesta feina de controls i filtres

Valoración:5menosmas

Xec
Hace más de 5 año

Cierto Paganu, però tot es millorable...però bòtils de vidre i de 1,5l de gin en llimonada jo en vaig veure uns quans...en canvi als meus pares un matrimoni que sempre ha anat as jocs des pla 1litre d'aigua en bòtil reutilitzable d'aquells que no penses deixar tirat no els varen deixar pasar. Feta sa pregunta a una Mallorquina, i així va ser, com s'ho havia fet passant el mateix filtre que els meus pares aquesta i unes quantes més amb es bòtil de 1,5litres de Gin amb Llimonada davall es braç varen pasar...i el punt o filtre estaba conformat per 2 barreres de policies 4 + 4 separades per 2 o 3m i un cordó final de nacionals...tot es millorable...fins i tot 3 bòtils d'Herbes de Mallorca...ànim que prest ens ho acabaran de reventar tot.

Valoración:4menosmas

Es paganu
Hace más de 5 año

La prevención y la presencia de los cuerpos de seguridad, la policia local y sus grupos de intervencion, los filtros y cacheos en Es pla y Es born, la vigilancia, los grupos de la policia nacional y la UPR, los controles de alcoholemia de Trafico en la salida de Ciutadella, hacen que las fiestas sean más seguras y los cazurros no nos las estropeen. Gracias por su trabajo y fins l' any qui ve!

Valoración:30menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1