Sant Joan 2016

Joana Gomila: «La valoració és molt positiva però s’ha de fer balanç»

|

Valorar:
La batlessa, recollint la bandera a l’inici dels Jocs des Pla, de mans del caixer fadrí, Marc Ribó.

La batlessa, recollint la bandera a l’inici dels Jocs des Pla, de mans del caixer fadrí, Marc Ribó.

Josep Bagur Gomila

Satisfacció també és la que es desprèn de l'Ajuntament, des d'on la batlessa, Joana Gomila, feia aquest dissabte una primera anàlisi sobre com han anat les festes d'enguany. Una valoració que no dubta en qualificar de «molt positiva, perquè engegar un pla de seguretat no és fàcil i sembla que les mesures que s'han près han funcionat».

La presidenta de la corporació municipal feia aquestes declaracions avantçant-se a l'anàlisi profund que es farà posteriorment, i en què cada un dels grups i cossos participants hauran de fer les seves valoracions, per tal de «veure quines coses es poden millorar, perquè és impossible que el primer any surti tot bé».

D'entrada, Gomila destaca que «les mesures han funcionat, i ha servit per donar seguretat a la festa», i també que «les comunicacions han estat millors, gràcies a l'antena instal·lada a l'Ajuntament».

L'alcaldessa destacar «la implicació de tot el poble, la conscienciació ha funcionat, la gent ha col·laborat a l'hora de fer passadís (al Pla) i els filtres han ajudat a què no entrés gent sense un calçat adequat, i no s'han vist tants bòtils enterra, com altres anys». A més, els agents «han informat sobre els diferents actes i sobre les condicions per accedir, i no hi ha hagut problemes».

Agraïments

«Sense la implicació dels voluntaris de Sant Joan i de Protecció Civil, i dels cossos de Policia Local, Policia Nacional, Creu Roja i IB-Salut, no hi hauria hagut aquesta coordinació i tot això no hauria pogut ser així».
Igualment, també destaca la feina feta «en la part logística, tant per part de la brigada municipal com del servei de neteja», que han fet que tot estés sempre en condicions. «Al Pla s'ha notat que es va regar, perquè no hi ha hagut la pols d'altres anys».

L'agraïment més especial el dedicà Gomila «al comportament de la gent, n'hi ha hagut molta i pens que el comportament ha estat molt bo».

Sobre la durada dels Jocs des Pla, Gomila no creu que «sigui pel temps de col·locar l'anella, sinó de tot el que implica el dispositiu de seguretat, no es pot córrer fins que tot està bé».

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Xec
Hace más de 5 año

A Cavildus, no ens queixam ara Cavildus...fa mols i molts anys que ens queixam que ve massa gent. Es mes de febrer a Menorca a vegades es difícil trobar connexions aèries o via marítima, però que curiós que per Sant Joan si s'ha de reventar s'aeroport o es ports si han de fer 20 viatges es fan....després es mes de Febrer tot són ploretes que no els hi surten es nombres a ses companyies...cada any cada any lo mateix...la mateixa murga de sempre....com vols fotre 40.000 mallorquins i catalans més sa gent de Menorca a ses festes de Sant Joan? i si l'any que ve foten 10 flotes més que feim...qui atura aquesta invasió? As Pla hi ha Cupos pero A s'Aeroport i Ports no hi ha cupos...com ho feim? Sa hipocresia ha creat es camí perquè es final acabi triufant sobre sa veritat...

Valoración:0menosmas

CAVILDUS
Hace más de 5 año

I QUE FEM? DEMANAR DNI I PASAPORT A TOTHOM PER SABER ON ESTA EMPADRONAT??? NO DIGUEU BAJANADES....SI SON AL PLA ESPERANT BE S'HO HAN GUANYAT NO??? NO VAGIS A LA CONVIDADA SI VOLS LLOC...I NO TE QUEIXIS...QUE SERAS DE CIUTADELLA PERO EL CARRER NO ES DE NINGU...TANT DE EMBAFARSE DIGUEN QEU SON LES MILLORS FESTES DEL MON..ARA VOS QUEIXAU SI VE GENT DE FORA????

Valoración:-7menosmas

amc
Hace más de 5 año

El mes important es el respecte i le gent jove q ve de fora tant de Mallorca com de Catalunya sa mayoria es sa primera vegada q venen a sa festa i no estan ben informats.

Valoración:9menosmas

Aforament ple pels ciutadellencs?
Hace más de 5 año

Em sembla molt bé que el plà d'emergències tingui previst un aforament màxim per es Plà, però el que no em sembla bé es que a les 18 hores es pla ja estigui ple de mallorquins esperant i que, als d'aquí que ens agrada assistir a sa convidada, quan anem a baixar as Plà ens diguin que ja no hi pot entrar més gent perque han arribat al màxim establert. Que m'esteis contant? Ni estant convidat a un hort t'hi deixen accedir? Per favor, tornin a contar que segur que els nombres no quadren!! O favin el favor, un parell de policies del filtre, d'entrar a treure un parell de persones de fora perque noktros poguem gaudir de ses nostres festes!! On hem srribat senyors!! Si hi ha un màxim de 28.000 persones, deixin passar com a màxim la meitat de llocs pels de fora i la resta reservada pels menorquins!!

Valoración:7menosmas

pere pable
Hace más de 5 año

y el puerto lleno de mierda y la señora alcalcesa no manda a nadie para que lo limpie. para unas cosas no son su competencia y para otras bien que lo utilizan. DA PENA TANTA MIERDA.

Valoración:-2menosmas

Met
Hace más de 5 año

IB3 i ses Navieres mus han DESTROSSAT SA FESTA. XUSMA!!!!

Valoración:10menosmas

Xuroi
Hace más de 5 año

A Xec, tens tota sa rao.

aso esta INFESTAT de foraster que no s'estimen sa festa. Pero tambe es ver que durant un desastre d'anys s'ha fet que tothom i vagi, Tv's, diaris, revistes, postals, etc.,,, ara hi ha lo que volien

Valoración:16menosmas

valorar ahora sa feina
Hace más de 5 año

la valoración de la política de Ciutadella es lo más nefasto que pario madre desde que el pirata barbarroja arrasó la cidad y me quedo corto

Valoración:-23menosmas

esperança
Hace más de 5 año

Enhorabona a tot l'ajuntament pel pla de seguretat per totes ses festes i per la seva prudencia a l'hora de fer balanç. Segur que hi ha moltes coses a millorar, però l'actitud d'estima i respecte cap a sant joan i les ganes d'empeltar aquesta il.lusió a tots els visitants és l'encertada.

Valoración:15menosmas

Xec
Hace más de 5 año

Tot es millorable, de totes formes Sra Gomila que un Mallorquí et foti una empenta a traïció per darrera deixan-te tirat al mig del corredor...i que uns segons abans de donar sa sortida amb un esquinçament al peu de consideració que ningú vengui a auxiliar-te...entenc que soc sa regla que ha romput sa excepció...no se i desconec el continguts de conscienciació pero aço aquesta feta seria tipificable com acte criminal...AÇO A CIUTADELLA NO ES FA...a lo millor a Mallorca sí...no hi ha dret que et tirin als peus des cavalls sense tu mateix haver fet res a aquesta persona...així m'ha anat a jo...i evidentment en aquell moment digas-li a qualsevol ciutadellenc que contingui sa rabia i es guardi de inflar-li sa cara as Mallorquí...per cert es Pla hauria de ser per Ciutadella i Menorca i no per tota sa tropa de sempre que es pensen que sa línia vermella es seva i ni siquiera deixen passar entre correguda i correguda...

Valoración:25menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2