Héctor Pons i Aina Sánchez s’incorporen a la Junta de Caixers en el segon any de bienni | David Arquimbau

TW
15

La Junta de Caixers de les festes de la Mare de Déu de Gràcia es va anunciar aquest dijous capvespre amb algunes modificacions per aquest segon any de bienni. Héctor Pons, regidor de Cultura i Festes, substituirà Jordi Tutzó com a caixer batle, i Joan Tutzó tornarà a ser caixer capellà.

Pel que fa al càrrec de caixer fadrí, Aina Sánchez agafarà el relleu de Sergi Pérez. Açò respon als protocols establers l'any passat quan davant l'elevada demanda dels joves per portar la bandera es va prendre la decisió d'escurçar el càrrec. Així el caixer fadrí ho serà durant un any enlloc dels dos que corresponen tradicionalment a qualsevol caixer. La resta de membres de la junta es mantenen: Miquel Buzón serà caixer casat i l'acompanyaran els vocals Biel Sans i Pedro Gelabert; Jesús Fedelich tornarà a ser caixer pagès i Llucmaçanes i Sant Climent tindran com a representants en la qualcada aXavier Janer i Joan Pons respectivament.

Noticias relacionadas

La Junta es va presentar ahir, en un acte després del qual es va reunir per a tractar qüestions referents al desenvolupament de les festes de Maó.

El regidor de Cultura i Festes, Héctor Pons, explica que en el proper ple de l'Ajuntament de Maó s'aprovaran els canvis en els protocols que es duen planejant al llarg de tot l'hivern, però que en cap cas es modificarà la junta de caixers d'enguany, ja constituida oficialment.