Festes de Gràcia 2016

Vi per a uns quants, samba per a tots

El llençament de les botes de vi des de l’Ajuntament i el Principal de Guàrdia van precedir un dels moments ballables més esperats

|

Valorar:
preload
Menorca Mao Festes de Gracia samba

La Banda de Música des Migjorn va preparar una autèntica festa per acabar la seva actuació en aquestes festes 2016.

Josep Bagur Gomila

El rellotge de les cases consistorials marcava les 6.34 del capvespre quan van començar a ploure les 250 botes de vi que l'Ajuntament tenia preparades per al final de festa al Pla de la Parròquia.

Els membres de la corporació municipal, repartits entre el Consistori i l'edifici del Principal de Guàrdia, van anar llençant les botes, que des de baix provaven d'aconseguir cents de persones.

Un acte aquest, que precisa de picardia i, també, de la fortuna, per poder obtenir una bota de vi. Com a exemple, les petites torres formades per diverses persones, esperant que algún regidor afinés en aquella direcció.

Aquest acte va durar uns vint minuts, i va donar pas, tot seguit, a l'esperada samba per part de la Banda de Música des Migjorn.

La formació que dirigeix Isaac Mascaró tenia diverses sorpreses preparades, per tal de dur els presents al moment més àlgid del dia, una vegada els cavalls ja s'havien retirat

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

manu
Hace más de 3 año

Xoroi, i xq no hi vas tú a mila, i te hi quedes x sempre

Valoración:18menosmas

andreu
Hace más de 3 año

quitamos la feria, antes no había, quitamos la samba, ponemos la banda municipal, pero que os pensáis que la banda municipal solo sabe tocar el es mahon? que por cierto es en castellano.... vamos sois ridículos... tant tant y res de ress

Valoración:0menosmas

Xuroi
Hace más de 3 año

Si, lo de la samba se podria hacer, pero,........

Unos dias antes y lejos del pueblo. en Mila por ejemplo ali no molestarian. Eso si, que vaya IB3 para que todo el mundo vea a los migjorners

Valoración:-36menosmas

Francisco
Hace más de 3 año

Yo no veo incompatible el jaleo y la samba. No se anula ni hay menos caballos (que francamente, debería haber menos), ni tampoco se reemplaza el Volem vi por dar protagonismo a la samba. El jaleo son 4-5 horas seguidas, y la samba tan solo son 30 minutitos de saltos y buen rollo. Vamos, se deja primero paso a las tradiciones, y luego pues lo otro que ayuda a bajar el alcohol :D Creo que hay más por perder si ésta no se hace...

Este año tenía el reto de ir a todas las fiestas, y estas son las que más he disfrutado y con muchísima diferencia. Las mas aburridas las de San Joan... (opinión personal)

Valoración:45menosmas

–“Hi ha SAMBA, avui?” –“Sí!” –“Ueeeehh...!!!”
Hace más de 3 año

En acabar es Jaleo, sa Plaça Constitució era plena a vessar de milers i milers de persones que deien amb sa seva presència:

“SAMBA SÍ, però samba a la menorquina!! Sa nostra samba!!”

(res a veure amb sa samba brasilera...!!!)

Valoración:1menosmas

SA SAMBA és un crit menorquí que no es pot silenci
Hace más de 3 año

SA SAMBA és un crit menorquí que no es pot silenciar!

¡¡ES MAHÓN!! PUM PUM, ¡¡ES MAHÓN!! PUM PUM, ... MAÓ és una festa!! MAÓ és una festa!! ...

Valoración:5menosmas

Runaldu nasariu de lima
Hace más de 3 año

No us fiqueu amb sa samba! És part de sa festa de sempre....Sa meva ávia me conta històries de quan era jove,allà va coneixer l'avi al "ritmo de la noche". Molts passam de s'estona de cavalls, es fa massa llarg.Propos un parell d'hores més de samba,així s'ego de n'Isaac creixerà com es mereix.

Valoración:-85menosmas

MenorquinaII
Hace más de 3 año

Trist, molt trist q sa samba ocupi una major importància a ses festes q no es jaleo. L'any passat van llevar una volta xq sonéssin sa ditxosa samba. A pobles on ha actúat sa banda, es queixen d q es cavalls passen x acabar ses voltes tradicionals i sa samba ja va a les totes (provocant dificultats als/les genets ja q sa gent no està atenta) menorquins i menorquines sa tradició és es jaleo, es cavalls... no sa samba!

Valoración:-74menosmas

juanamary
Hace más de 3 año

sa samba que la fssin a els seus pobles aqui es menorca un respecta a les persones i els caixers i les sevas families la samba que quedi al paisos samberos aqui volem boleros , pasaodoble per ses nostres festas fora sa banda poc respectuosa amb els accidentats de mahon

Valoración:-78menosmas

El jaleo ha muerto
Hace más de 3 año

El jaleo ha muerto, es cosa del siglo pasado. A partir de ahora debe ser un jaleo-moto, así no se desbocarán, se puede pedir al motorista que levante la rueda de delante y ya está es lo del siglo 21. Todo a base de motos.

Valoración:0menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3