El mercat de Nadal s’establirà entre la plaça de la Catedral i el carrer del Seminari. | Gemma Andreu

TW
0

Els carrers de Ciutadella es preparen per a les activitats nadalenques. L'Associació Ciutadella Antiga i l'Ajuntament presenten una agenda d'activitats per a infants i adults que inclou tallers de postres nadalenques, projeccions de cinema a l'Espai Sant Josep i conta-contes, a més dels concerts i les desfilades tradicionals.

El tret de sortida el donaran els espectacles familiars, entre els que destaquen el Carrilló a càrrec de la companyia La Tal (6 de desembre, a les 18.30 hores) a la plaça de la Catedral. Al mateix lloc s'ubicarà la fira de Nadal, que tindrà lloc el primer cap de setmana de desembre.

Noticias relacionadas

Entre les innovacions de la programació sobresurt el conte en moviment «Somni d'Alícia», on un titella de cinc metres d'alçada dóna vida al personatge de Lewis Carroll, que es passejarà pel centre històric de Ciutadella el capvespre de dia 16 de desembre.

El Punt Jove es vestirà de festa durant tot el desembre, amb un taller culinari de trufes, un sopar de Cap d'Any i un taller de pentinats de festa. La música de nadales inundarà els carrers de joia amb els cercaviles d'agrupacions com la Coral s'Estel o la Xaranga de Ponent. També faran la seva aportació els Pueri Cantores de la Catedral, amb el concert Ceremony of Carols, de B. Britten (dia 22, a les 20 hores)i no faltaran els esdeveniments típics d'aquestes dates, com el concert de Nadal de la Banda de Música i les representacions dels Pastorets, a càrrec del grup de teatre de Sant Miquel.