Els Reis Màgics es banyen

Algunes poblacions de Menorca reberen les Majestats ahir al matí amb la complaença d’obtenir de les seves mans els regals que els portaren a cada casa

| Maó |

Valorar:
Sant Lluís. Els Reis es van resguardar de la pluja en el cotxe de policia - JAVIER

Sant Lluís. Els Reis es van resguardar de la pluja en el cotxe de policia - JAVIER

La pluja anunciada per la festivitat dels Reis Màgics finalment va fer la seva aparició ahir matí, però de cap manera va ser impediment perquè tots els fillets i fillets de Menorca rebessin el seus regals.

A Sant Lluís la desfilada va sortir ahir matí una mica més tard de les 7 hores del matí. La pluja no va detindre el repartiment de regals, casa per casa, que es va finalitzar amb els Reis Màgics dins un cotxe de Policia. Els 10 patges, amb els corresponents cavalls, i les carrosses dels Reis buides, a mitjan camí es van haver de retirar donat que l'aigua els havia deixat ben xops. Així i tot, es van repartir més de 300 regals que havien carregat en set vehicles.

Els Reis Màgics ahir al capvespre van partir cansats, una mica mullats i molt contents cap a Orient una altra vegada. Satisfets d'haver pogut fer realitat molts somnis i amb un somriure ampli, reflex de la seva bondat i saviesa.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

De momento no hay comentarios.