Un bany de tradició al port de Maó

Els nedadors desafien les baixes temperatures i es llencen a la mar per celebrar un any més el dia de Sant Esteve

Valorar:
Visto 2 veces
preload

Nedadors. Els 17 participants a la travessa nadalenca del port de Maó van fer front al fred i van llençar-se a l?aigua entre els aplaudiments de la gent

06-11-2015

B.G.C.    Maó
Un any més, els aficionats a la mar van celebrar ahir la festivitat de Sant Esteve llençant-se a les aigües del port de Maó. Fins a 17 valents s'atreviren a desafiar el fred i a participar a la tradicional travessa que organitza any rere any el Club de Natació de Maó amb la col·laboració dels Amics de la Mar del Port de Maó. Els organitzadors mostraren la seva satisfacció per l'elevada participació, ja que l'any anterior només set nedadors van participar a la travessa. Les temperatures suaus i l'absència de vent van contribuir de ben segur a augmentar l'afluència de participants.

Passades les 12 hores del migdia, els nedadors partiren cap al punt de sortida acompanyats per una embarcació de Creu Roja i enmig de l'expectació d'un centenar de persones que no es van voler perdre una travessa que ja s'ha convertit en una cita ineludible del dia de Sant Esteve.

El guanyador d'enguany va ser Juan José García, de només 15 anys i aficionat a la natació. Tot i participar per primera vegada en aquesta travessa nadalenca, el jove nedador va vèncer sense problemes el fred i va recórrer els aproximadament 350 metres del tram en 3 minuts i 52 segons. Sergi i Diego Seguí completaren el podi d'honor.

Els 17 participants reberen forts aplaudiments del nombrós públic que els esperava. El més jove de tots, Marc Camps, de només 11 anys, s'endugué un reconeixement especial.

Recordatori
Després de l'esforç, tots obtingueren una dolça recompensa. Com cada any, Joana Pons brindà als participants una tassa de xocolata calenta que els ajudà a entrar en calor i a recuperar energia després d'un bany a 15 graus de temperatura.
La jornada finalitzà amb l'entrega dels trofeus a cadascun dels nedadors que prengueren part de la XIV Travessada nadalenca del Port de Maó. Juan José García, guanyador absolut de la prova; Marc Camps, el participant més jove, i Isabel-Dolores Lupiañex, la primera dona en arribar a la meta, van rebre un reconeixement especial per part dels organitzadors. 

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.