Per primera vegada la cavalcada comptarà amb la participació d'alumnes de Sa Graduada i d'Alba, Estudi de Dansa

Els Reis Mags d'Orient arriben a Maó amb una comitiva de 300 membres

Onze carrosses totalment renovades i engalanades esperaran al port l'arribada de les tres estrelles que recalaran a l'Illa a les 19 hores amb el "Sir Robert Baden Powell", després d'haver solcat mars o oceans

| Maó |

Valorar:
Arribada. Els Reis d?Orient arribaran amb el ?Sir Robert Baden Powell?

Arribada. Els Reis d?Orient arribaran amb el ?Sir Robert Baden Powell?

Els Reis Mags d'Orient ja estan de camí. Carregats de regals i amb una mica de carbó arribaran el proper dilluns dia 5 a l'Illa per satisfer alguna que altra petició realitzada pels més menuts de la casa. A Maó les tres Majestats arribaran damunt les 19 hores via marítima amb el tradicional vaixell "Sir Robert Baden Powell", que serà tripulat pel propi capità.

Un total d'onze carrosses esperaran a les tres estrelles d'Orient a peu del port per començar el recorregut per carrers i places de la ciutat. Serà així com passaran per la costa de ses Voltes, plaça Espanya, portal de Mar, plaça Constitució, on oferiran el discurs de benvinguda i continuaran pel pont de Sant Roc, plaça Bastió, ses Moreres per finalitzar a la plaça Esplanada. La cavalcada anirà encapçalada pel grup de música dels 7Ginets seguit per una carrossa excepcional on s'hi alçarà una estrella multicolor d'un pes aproximat a 250 quilograms. També hi participarà una carrossa amb motius de papiroflèxia, una amb el joc del parxís, una altra de titelles, l'escena del mercat del betlem vivent del Col·legi Sant Josep, una carrossa amb ballarines d'Alba Estudi de dansa, a més de la del carter i les tres dels Reis Mags que aniran flanquejats per cavallers reials. Tampoc hi faltarà la carrossa més esperada, la dels regals.

Segons apunta el regidor de Cultura i Festes, Bartomeu Febrer, enguany s'ha duplicat la participació ciutadana arribant a les 300 persones. Per primera vegada s'han implicat en l'acte diferents associacions com Alba, Estudi de dansa amb uns 50 participants i els alumnes de Sa Graduada que ho faran amb més de 60 membres, a més de l'Agrupament Escolta Tramuntana i els alumnes del Col·legi Sant Josep. "Aquesta xifra tan multitudinària permetrà que la cavalcada d'enguany es converteixi en la més vistosa i monumental dels darrers anys", assenyala. A més, l'Agrupament Escolta Tramuntana s'ha encarregat de l'organització de l'esdeveniment i de la renovació total de les carrosses. Entre les novetats d'enguany destaca que per primer cop només es llençaran paperins a la plaça Esplanada. Però a canvi no hi faltaran els tradicionals caramels, a més d'alguns obsequis subvencionats per Correus i pastissets que es lliuraran al Port, obsequi de Bimbo. Per altra banda, i per tal que els Reis Mags d'Orient puguin entrar a totes les cases del poble, el batlle els hi lliurarà, just arribin a terra ferma, una clau que obrirà totes les portes. 

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

ABUELA
Hace más de 4 año

GRACIAS PARA TODOS LOS VOLUNTARIOS,,PARA HACER REVIVIR CADA AÑO'' LA INMENSA ILUSION '' DE NUESTROS NIÑOS MIENTRAS TENGAN ESTA INNOCENCIA TAN LIMPIA ,Y PURA ¡¡¡ TAMBIEN HACERLO EXTENSO A TODOS QUE PARTICIPARON EN ORGANIZAR ,,,EN FIN TODOSSSS,, Y UNAS'' GRACIAS''GRACIAS'' PARA LA PERSONA QUE PARTICIPA EN LO PRINCIPAL (EL BARCO ) GRACIAS SEÑOR POR LA FELICIDAD DE LOS NIÑOS...

Valoración:menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1