La comitiva reial va ser rebuda amb emoció a la ciutat

Els Reis Mags il·luminaren Ciutadella

Ses Majestats d'Orient van repartir molta alegria entre les famílies en la nit de la llum i la il·lusió

Valorar:
Bons desitjos. L?Ajuntament va obrir les portes per rebre la visita oficial. Melcior, Gaspar i Baltasar van adorar el Bon Jesús a la Catedral

Bons desitjos. L?Ajuntament va obrir les portes per rebre la visita oficial. Melcior, Gaspar i Baltasar van adorar el Bon Jesús a la Catedral

l.b. Ciutadella
Les famílies de Ciutadella van obrir de bat a bat les portes de les cases per a la màgica entrada dels Reis Mags, carregats de bons desitjos i regals especials. La Comitiva Reial, després d'un llarg viatge des de la tristor que viu la terra d'Orient, va entrar a les portes de la ciutat amb vistoses comparses i elegants patges. El portal de Betlem i una gran estrella de Nadal van anunciar la visita reial, amb la música i el foc del grup Esclat i l'acompanyament de la Banda de Música de Ciutadella. Fins i tot, els Reis Mags van tenir l'honor de ser acompanyats per una representació de la Policia Muntada i de l'Escola Eqüestre. Melcior, Gaspar i Baltasar estaven molt contents en veure l'alegria dels fillets i filletes de Ciutadella i van repartir més de 1.500 quilos de caramels. Un total de 150 al·lots i al·lotes del municipi acompanyaren a Ses Majestats per a guiar-los pels carrers de la ciutat.

La Comitiva Reial va desfilar per la Contramurada en direcció a la plaça des Pins, entre multitudinaris aplaudiments. En arribar a la plaça des Born, els Reis Mags van davallar de la carrossa i van aturar-se a l'Ajuntament per saludar el batle i la Corporació, ben mudada davant tan il·lustre visita. Tots els regidors van donar-los oficialment la benvinguda i el batle demanà als Reis els millors desitjos per a la població.

Llavors, Ses Majestats van dirigir-se a la Catedral, tota il·luminada per a l'ocasió i plena de famílies. Els Reis Mags d'Orient van protagonitzar l'adoració al Bon Jesús. Després, la Comitiva visità el Monestir de Santa Clara abans de tornar a Orient i deixar els millors propòsits i regals per a Ciutadella. Els Reis no s'oblidaren de visitar els majors i els malalts de la Clínica Menorca. Melcior, Gaspar i Baltasar deixaren la llum necessària per afrontar el 2009.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

De momento no hay comentarios.