Cantaires de tota Menorca en una trobada

Concert de cançons populars menorquines

Quatre corals van unir les seves veus anit al Principal per cantar l'Himne a Menorca de Deseado Mercadal

Valorar:
Actuació. Les quatre corals interpretaren conjuntament un poupurri de cançons menorquines

Actuació. Les quatre corals interpretaren conjuntament un poupurri de cançons menorquines

Ll. Pons Maó
El Teatre Principal va acollir ahir la primera trobada de quatre corals menorquines que celebraven la festivitat de Menorca, la Diada de Sant Antoni. El presentador, Miquel Àngel Limón obrí l'acte anunciant les corals que tot seguit actuarien i que van ser: la Coral Clau de Sol de Ferreries, dirigida per Montse Mercadal; la Coral Aires de Menorca del Centre de Persones Majors del Consell insular, dirigida per Antonio Marcos; la Coral Mixta del Centre Cultural d'Alaior, dirigida per Luba Kletsova i la Coral de l'Associació Democràtica de Ciutadella, dirigida per Rita Marquès.

En el repertori de cançons hi destacaren les populars menorquines i també alguna de catalana. S'escoltaren, entre altres, "Vell mariner" i "Balada d'en Lucas", d'Ortego Monasterio, "Ciutat de Parella" i "Sonrisa de Menorca", de Deseado Mercadal, "Cançó a Fornells", de Guimersindo Riera i Deseado Mercadal, "Glosat menorquí", de Jaume Calafat, "Blanca y azul" de Bartomeu Carreras o "Sa barca de suro" de Tòfol Mus i Josep Bastons.

La vetllada acabava amb les veus dels gairebé dos-cents cantaires que s'uniren per interpretar un poupurri de cançons populars menorquines i l'"Himne a Menorca" del mestre Deseado Mercadal.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

De momento no hay comentarios.