La cantautora Lorena Martí debuta a Ferreries

Cas Vesins acollirà aquesta nit el primer concert acústic de la cantant amb lletres composades entre Veneçuela i Menorca

Valorar:
Lorena Martí

Lorena Martí

L.B. Ciutadella
Encara desconeguda pel gran públic, la cantautora Lorena Martí debutarà aquesta nit a Ferreries, el seu poble natal. Oferirà un recital acústic que promet, amb les seves millors cançons. El concert tindrà lloc a Cas Vesins, a les 21.15 hores, convidada per l'Associació s'Enclusa de Ferreries.

Lorena Martí presentarà un repertori de lletres que transmeten el missatge de qui no vol conformar-se, cançons compromeses que xerren de la vida, de la injustícia d'un món al revés, però també de sentiments i experiències pròpies. La cantautora ferrerienca obrirà el seu cor al públic, amb la seva guitarra acústica, oferint les lletres composades majoritàriament a terres llatinoamericanes.

La cantautora ha reprès ara la seva relació amb la música, que es remunta a l'infantesa, quan cantà a diverses corals i cursà estudis a l'Escola Municipal. Als seus 28 anys, recupera aquest lligam d'una forma conscient, més madura i no sols com a forma creativa d'expressió sinó també com una manera de gaudir i de sentir.

Llatinoamèrica
Fa 7 anys, quan finalitzà la carrera, un viatge a Llatinoamèrica desencadenà un nou camí que marcà a Lorena Martí. Va anar a fer de mestra a Nicaragua i l'experiència la va dur a replantejar-se la vida. Va decidir continuar viatjant per conèixer altres realitats i cultures. Durant aquests anys, ha alternat els viatges per diferents països de Llatinoamèrica amb estades a Menorca. Precisament, les cançons que oferirà al recital d'aquesta nit van ser composades entre Veneçuela i Menorca.

L'experiència llatinoamericana l'ha enriquida com a persona i ha despertat l'interès per composar i fer música com a canal d'expressió i per a gaudir-ne. Lorena Martí ha redescobert que la música la fa sentir, sentir-se viva. Al seu repertori incorpora influències de l'etapa llatinoamericana, amb referents com Violeta Parra o Silvio Rodríguez, o influències de la rumba, com Los Mártires del Compás, entre d'altres. De Menorca hi posa la llengua, tot i que a vegades intercala alguna composició en castellà.

Sentiment i compromís són els ingredients que Lorena Martí oferirà aquesta nit. L'expressió d'una manera d'entendre i sentir el món que vol compartir amb el públic. Un recital novedós, que ha creat expectació per la nova entrada en el panorama musical illenc d'una veu que despunta amb composicions poètiques i contundents.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

De momento no hay comentarios.