La casa familiar a sa contramurada es va omplir ahir de visites i felicitacions

Emoció i alegria a l'entorn de familiars i amics de Ciutadella

Valorar:
Visto 12 veces
preload

mare. Antònia Anglada Mesquida, de 86 anys, ahir a Ciutadella

06-11-2015

l.b.    Ciutadella
El primer bisbe menorquí electe després de 50 anys a la Diòcesi de Menorca va comunicar ahir matí a la família el nomenament de la Santa Seu. La primera en ser informada va ser la seva mare, Antònia Anglada Mesquida, de 86 anys, que va rebre emocionada la notícia, i després els seus dos germans, Tiago i Quique, i la seva germana Clara.

"No m'ho esperava, no havia dit res mai. Estic molt contenta i a la família vivim la notícia amb alegria i emoció", diu la mare. La darrera vegada que Sebastià Taltavull va visitar l'Illa va ser fa poc. Es va desplaçar des de Madrid, on ocupa un càrrec de responsabilitat a la Conferència Episcopal, per passar en família les vacances de Nadal. "Encara no sap quan podrà venir, però tenim moltes ganes de veure'l", comenta Antònia Anglada. Els familiars estan feliços pel nomenament, que implicarà el canvi de residència del bisbe auxiliar electe a Barcelona, un lloc més proper que no Madrid, a més que consolidarà la relació de la família amb Catalunya.

Després d'escampar-se la notícia per Ciutadella, la casa familiar a sa Contramurada es va omplir ahir de visites d'amics i família per donar l'enhorabona i es van rebre moltes telefonades. En els comentaris de carrer, la gent destacava el fet de que el nou bisbe sigui menorquí de Ciutadella.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.