Alegria a Menorca després de fer-se públic el nomenament

Sebastià Taltavull s'ha sentit "molt acompanyat" pels seus

El nou bisbe auxiliar farà la seva entrada oficial a Barcelona a finals de proper mes de març, el cap de setmana abans de Rams o bé el següent

Valorar:
Visto una vez
preload

Taltavull. Emprendrà la seva nova tasca com un servei més

06-11-2015

G.Q.    Ciutadella
Durant tot el dia d'ahir Sebastià Taltavull, designat pel Sant Pare nou bisbe auxiliar de Barcelona, no va parar de rebre felicitacions dels seus familiars, companys i amics de Menorca. Va ser una multitud de correus electrònics,  de trucades telefòniques i de missatges "sms". La bústia de veu del seu mòbil va quedar plena i va esdevenir impossible deixar-hi cap més missatge.

Qui ben aviat serà un nou prelat de l'Església va lamentar no poder respondre tots els que li havien expressat la seva alegria pel nomenament, però, segons va manifestar a "Es Diari", es va sentir "molt acompanyat", va notar "l'estimació" que tots els seus li professen i això el va fer "molt feliç".

"Donar la vida a poc a poc"
Per a Sebastià Taltavull, aquesta nova responsabilitat representa "continuar servint l'Església allà on Déu mana i confiar plenament en ell". Aquest nou càrrec és per a Taltavull, "un servei més", que el fa anar seguint "el camí de l'Evangeli amb fets i amb una disponibilitat total". El nou bisbe auxiliar de Barcelona recorda com "tota feina té la seva part d'entrega"."És -assegura- com anar donant la vida, a poc a poc".

Entre totes les felicitacions rebudes ahir per Sebastià Taltavull, n'hi va haver algunes procedents de persones no creients o no practicants, però que es van sentir units a ell en aquest moment. Aquest va ser un dels aspectes que més va impressionar el futur pastor de l'Església barcelonina. "He pogut comprovar -va afirmar- com la gent confia molt en nosaltres, en qui estem en aquest món de la religió i no podem defraudar-los". "Però aquesta -va concloure Sebastià Taltavull- no ha de ser només cosa d'un, sinó de tots".

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.