Serrat, més a prop que mai

El cantautor va omplir la nit amb un concert dels seus clàssics de sempre

Valorar:
Visto 4 veces
preload

Concert. Joan Manuel Serrat, acompanyat al piano per Ricard Miralles, va omplir la nit de cançons que compliren amb els desitjos d?un públic totalment entregat

06-11-2015

LL. Pons     Maó
La complicitat amb el públic Serrat sabia que la tenia guanyada d'entrada, s'havia promès un concert íntim i proper i no va defraudar.

Joan Manuel, acompanyat al piano per Ricard Miralles, va omplir el concert "100 % Serrat" de les cançons que el públic esperava sentir i d'històries i paraules que en la millor clau d'humor el cantautor va dedicar als menorquins. "Cançó de matinada", "Mediterráneo", "Seria fantàstic", "Esos locos bajitos" o "La bella y el Metro" van formar part d'un repertori que s'il·lustra amb imatges projectades sobre una escenografia, realitzada per Fabià Puigserver, que certament emparava el cantant i la seva veu. Imatges antigues, algunes familiars, imatges d'obres artístiques i altres abstractes que jugaven amb el ritme musical. Serrat va demostrar sentir-se com a casa, "quina alegria poder tornar a estar aquí i compartir aquesta nit" en el Teatre on tantes vegades ja ha cantat.

El cantant va jugar tota la nit, entre cançó i cançó, amb intervencions que va omplir de proverbis orientals que d'alguna manera parlaren també de la seva filosofia de vida, filosofia que el cantant desitja compartir amb els demés. Acabant el concert va reconèixer que "ens divertim fent la feina i açò és fantàstic".

El concert no anava a acabar amb "Para la libertad" que Serrat va cantar amb força, els aplaudiments van ser correspostos amb la cançó que el cantautor ha dedicat a la ciutat on cantava, "Mô" i un altre clàssic seu, "Hoy puede ser un gran dia". Però encara n'hi quedava una altra perquè la gent pogués marxar amb la sensació plena d'haver gaudit d'una nit llarga plena de somnis, tal com resa un dels proverbis orientals que va citar Serrat i va ser així com es sentiren les primeres notes de "Paraules d'amor" que prest va ser cantussejada pel públic que va prendre la iniciativa i a la que el cantant va respondre deixant que fos la gent qui gaudís cantant una de les seves cançons més reconegudes. El concert es repeteix també avui a les 21 hores.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.