Carnaval geganter a Llucmaçanes

Els cinc gegants de Carnaval, el rei Bernat, sa reina Pili, sa bruixa Gorguina, na Xisca, sa Criada i en Xim es bufó van encapçalar la gran desfilada de disfressats

| Llucmaçanes |

Valorar:
preload

Espectacle. La rua va cloure amb un animadíssim festival a la plaça - V.P.

06-11-2015

Llucmaçanes torna a viure el Carnaval amb molta força. Si l'any passat la iniciativa ja va ser tot un èxit, aquest any la gran participació ha fet que la festa superés la edició anterior.

El poble es va omplir dissabte de festa per tots els carrers. Els cinc gegants de Carnaval, el rei Bernat, sa reina Pili, sa bruixa Gorguina, na Xisca, sa Criada i en Xim es bufó van encapçalar la gran desfilada de disfressats fent de les seves i regalant al públic grans ballades. La desfilada va començar a les 17 hores as Pla de Sant Gaietà, que lluïa com mai ple de banderes de colors i molts globus.

Acompanyava els gegants la banda de cornetistes i tamboriners de Dalt Sant Joan de Maó, que animà tota la comitiva al llarg del recorregut. Entre els participants,  destacaven molts bruixots, princeses, spidermans, menorquins, vestits d'època i especialment dos ases disfressats d'indis.

Un cop la rua va arribar al Pla, els gegants van satisfer els més petits amb alguns balls a ritme de samba i presenciaren l'actuació de l'estrella convidada aquest any: no era altre que en David Civera, reencarnat per Esteban Martínez, qui va interpretar algunes de les cançons d'aquest artista.

No hi van faltar tampoc els sortejos ni els records per als grups participants. La festa es va tancat amb un ball de gegants i de disfressats. La iniciativa, organitzada per l'Associació de Veïns de Llucmaçanes junt amb la col·laboració de la colla de geganters de Llucmaçanes, va resultar, un any més, tot un èxit.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.