sa fàbrica. Dos personatges, Olivia i Mister Lost, protagonitzen l’obra dels artistes Olivia i Dr. Case - Sa Fàbrica

TW
0

Olivia és una dona independent, segura de si mateixa, després d'haver superat el seu rol entre Popeie i Brutus. Mister Lost és l'antiheroi passiu, humil i realista... Al formar parella i trobar-se en llocs inversemblants estallen al seu voltant històries a vegades carregades d'ironia, certes dosis de crítica però en qualsevol cas sempre dispars, divertides i boniques.

Olivia i Dr. Case, com es donen a conèixer els autors, es recreen en els seus dos personatges que a voltes fan coincidir i a vegades separen, en històries que en l'exposició que es pot veure a sa Fàbrica de Maó es llegeixen en format de quadres més o menys convencionals, però que els artistes desenvolupen extensament en el camp en el que millor es mouen, el carrer. D'aquí la seva participació en el Mur-Murs, activitat que sa Fàbrica va brindar a un conjunt d'artistes a l'estació d'autobusos de Maó.

Olivia beu de les belles arts que combina amb altre tipus de tècniques com la de les textures i plantilles; Dr. Case neix amb els garfits del carrer. És freqüent veure la seva obra en espais urbans, sobretot de Barcelona, en què de forma premeditada instal·len les seves figures. Amb ferratines, pòsters i a voltes plantilles, per les quals Dr. Case explica que es necessita més temps i que l'actuació al carrer sempre requereix de rapidesa per tal de no tenir problemes. Olivia i Dr. Case il·lustren escenes que a través d'elements urbans prenen sentit amb el principal pretext d'aportar quelcom divertit a la frenètica vida urbana.

L'exposició es va inaugurar divendres a sa Fàbrica amb una festa en què no hi va faltar l'oportunitat de divertir-se fent-se una foto amb els propis personatges.