trobada. Al llarg del cap de setmana Ferreries ha acollit diferents activitats en un encontre celebrat sota el lema "25 anys rompent murs per seguir fent camí" - Lola

TW
0

Dia de sol enlluernador, paratge idíl.lic, un nou Sant Jordi, un aniversari especial, el de les noces d'argent de l'agrupament escolta de Ferreries, 25 anys rompent murs per seguir fent camí. El camí de l'escoltisme, el de l'estima per la natura i els companys, el de la solidaritat, el de la pau, el del cor i els ulls oberts a la realitat que ens envolta.Unes 340 persones, entre fillets, al·lots, caps, antics i amics escoltes, van congregar-se ahir a Cala Mitjana per celebrar la festivitat del seu patró. La trobada havia començat dissabte al capvespre, a Ferreries, on tingué lloc la benvinguda. Devora la mar, sota l'ombra dels arbres, es muntaven les tendes, on els participants van descansar després de compartir sopar de sobrassada torrada i vetllada.

Ahir, a l'hora de la missa, presidida per Joan Febrer, no quedava més rastre del campament que munts de motxilles, sacs i estores. Amb música i en comunió començava una jornada en què no van faltar les gimcanes per a llops i daines, pel senderol del litoral, i rangers i guies pel Camí de Cavalls.

Els més joves, feien de la cala l'escenari de les seves activitats, amb kayaks, tirolina i ràpel, que van sorprendre les persones que van acostar-s'hi per gaudir del diumenge, mentre que els grans van fer una ruta etnològica. Tant Fonso Medina, de l'Associació Diocesana d'Escoltisme com Carlos López, cap de l'agrupament Sant Bartomeu, mostraven la seva satisfacció pel desenvolupament de la trobada. Estava previst acabar amb macarrons i l'acomiadament a primera hora del capvespre. Fins 2011.