El albergue, ubicado en Ciutadella, abrirá las puertas el próximo sábado. - Archivo

TW
0

Sa Vinyeta de Ciutadella es prepara per rebre els primers alberguistes de l'estiu. Dissabte, 1 de maig, la instal·lació romandrà oberta com a alberg fins a finals de setembre.
Com a novetat per aquesta temporada, les reserves es podran fer a través dels sistemes de reserves internacionals via internet: hihostel.com, hostelsbookers.com i hostelworld.com. Aquests tres portals o webs s'afegeixen al sistema de reserves propi a través de l'INJOVE (www.injovemenorca.com).

El preu d'allotjament a sa Vinyeta de maig a octubre és de 21 euros per persona i nit amb esmorzar inclòs. Durant les festes de Sant Joan, per les quals encara hi ha places lliures, el preu és de 42 euros.

Sa Vinyeta també ha gaudit d'una important activitat durant el passat hivern. Des del mes de febrer han passat per sa Vinyeta un total de 517 persones d'entitats com les escoletes de Menorca, el departament d'Ecologia de la Universitat de Barcelona, el Conservatori de Música de Menorca, diferents administracions i altres entitats i associacions de veïns.

Aquesta alternança entre l'ús com a alberg (de maig a setembre) i l'ús com a casa de colònies (d'octubre a abril) permet un major aprofitament de les instal·lacions amb una oferta més ajustada a la diferent demanda al llarg de l'any.Sa Vinyeta és una construcció tradicional del segle XVIII a la qual s'ha afegit un annexe que ha estat guardonat amb el primer premi d'arquitectura del Col·legi d'Arquitectes de Menorca.