Maó. No és la primera vegada que el cantant barceloní actua al port de Maó - Archivo

TW
0

Loquillo torna a Menorca per presentar "Su nombre era el de todas las mujeres", el seu nou disc, que suposa la tornada de l'artista català a un territori que ja ha freqüentat anteriorment amb notable encert i excel·lents resultats. Un territori on el rock i la poesia es reivindiquen com un espai fèrtil i necessari.

En aquesta ocasió, Loquillo arriba a l'Akelarre de Maó, en una visita emmarcada en la seva gira d'hivern 2011-2012, i que suposa una oportunitat única per tenir una perspectiva més completa de la carrera d'aquest artista.

Loquillo serà a l'Akelarre aquest divendres i també dissabte (23.30 hores), coincidint amb el final de la primera part de la gira commemorativa dels seus trenta anys al món de la música. I ho fa presentant un disc enregistrat a l'estudi, cosa que no passava des de 2008.
"Su nombre era el de todas las mujeres" és la poesia de Luis Alberto de Cuenca reinterpretada per Loquillo. Arriba després del disc "Balmoral", reconeguda obra de maduresa i desè millor disc de la història del rock espanyol, segons els lectors de la revista "Rolling Stone". És el primer que grava després de fer els 50 anys, una edat que el cantant barceloní ha demostrar encarar en plenitud vocal, personal i creativa.

Com en altres ocasions, Loquillo ha optat per les composicions de Gabriel Sopeña per donar forma sonora a les lletres de Luis Alberto de Cuenca.