Presentació. Escudero amb Jiménez i Duro - Javier

TW
0

Dissabte veurà la llum el I Festival Maó Rock, una iniciativa que posen en marxa l'Ajuntament maonès i la promotora Louderhard Promotion, amb l'objectiu de convertir-lo en un esdeveniment amb continuïtat i de referència dins del panorama musical insular. En aquesta primera edició conformen el cartell dos grups nacionals, Anima Sacra i Zarpa, i dos de l'Illa, Espina Rock i Moonless Night.

El festival va ser presentat ahir pel regidor de Joventut del Consistori de Maó, José Escudero, acompanyat pels components de Louderhard Promotion, Paco Jiménez i Jorge Duro, els autèntics impulsors d'aquest projecte. Com va indicar l'edil, aquesta proposta ha estat ben rebuda per l'Ajuntament, ja que pretén ser una plataforma des de la qual els grups menorquins tinguin una oportunitat per donar-se a conèixer. "La intenció és que cada vegada siguin més els grups d'aquí que hi puguin participar", afirmava Escudero.
El I Festival Maó Rock es farà al recinte firal de Maó, aquest dissabte, a partir de les 20 hores, i es preveu que s'allargui per espai de més de cinc hores. El preu de les entrades és de 10 euros si s'adquireixen de manera anticipada i seran 12 euros si es compren a les taquilles el mateix dia de l'esdeveniment.

El regidor maonès va explicar que amb la posada en marxa d'aquesta iniciativa es vol aconseguir la seva consolidació, de manera que sigui un referent a nivell insular per al públic que gaudeix d'aquests estils musicals. D'aquesta manera, en futures edicions es mirarà d'encabir-hi més conjunts locals per tal d'ajudar-los a fer-se un lloc en el món de la música.