TW
0

Davant un nombrós públic (unes vuit-centes persones), la Banda de Música de Ferreries, amb vuitanta músics sobre l'escenari, es va lluir amb un concert dinàmic i harmoniós, sota l'expressiva direcció de Josep Agustí Colom, al pati de l'Institut Biel Martí.

Uns moments abans de començar el concert, Bep Cardona, president de l'Ateneu Musical, entitat on esta agrupada la banda junt amb altres ens, es felicità per l'important presència de públic, per la tasca que porta a terme l'escola de música de l'entitat, per l'esforç constant de tots els músics allà presents, per la feina ben feta del director de la banda Josep Colom, i com no, per la constància dels pares que creuen i estalonen el projecte educatiu musical de l'Ateneu, i tot plegat fan possible poder comptar amb sòlids ens musicals (banda, coral i escola).

Quatre foren les obres musicals que integraren el programa. En la primera part es van poder escoltar "El retono de la Momia" (Alan Silvestre), i "La Leyenda de Maracaibo", obra aquesta que fou un regal del seu autor (José Alberto Pina), atenent l'estreta relació que manté amb l'entitat musical ferrerienca. Cal recordar que és un dels autors preferits de Colom, i que ja ha estrenat diverses de les seves obres. A la segon part interpretaren "Pilatus. La Montaña de los dragones" (Steven Reineke) i "Recull balear" (Salvador Brotons)

Els forts i seguits aplaudiments de tots els assistents obligaren Josep Colom a donar dos bisos, "La reina de Maracaibo" i "Paquito el Chocolatero", que fou aquesta darrera, el colofó perfecte per acabar una nit de bona música, amb la gent acompanyant, amb les mans el so rítmic d'aquest conegut pasdoble.