Fundadors. Una fotografia per al record, amb els impulsors de l’hipòdrom i també familiars, alguns d’ells socis que ja no hi són - Paco Sturla

TW
0

Festa grossa és la que va haver ahir a l'Hipòdrom Torre del Ram, on es va aplegar tota la família trotona de Ciutadella. Més de tres-centes persones per celebrar el quaranta aniversari d'aquesta societat hípica, i entre els que hi va haver el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, el president de l'Hipòdrom de Maó, José Gardés, el batle de Ciutadella, José María de Sintas, així com la presidenta de l'entitat celebrant, Eugènia Bagur i els membres de la junta directiva.

A les sis del capvespre va començar una sessió amb sis carreres, en què van participar un total de 39 cavalls i que van estar patrocinades per la Federació Balear de Trot. Els guanyadors de cada cursa van ser Tito Cortès, amb "Alba de Flo"; Diego Bosch, amb "Vina Pipeta"; R. Triay, amb "Mare Corner"; Disio Pons, amb "Tuquesa de Flo"; Bernat Jover, amb "Paolo Coulonces"; i Pere Montaner, menant "Ker Malo".

Entre cursa i cursa, i per amenitzar la trobada, es va comptar amb els balls del Grup Folklòric es Born. Una vegada acabades les carreres es van lliurar els premis als guanyadors i es va iniciar l'acte d'entrega d'una placa commemorativa per a la setantena de socis fundadors que van impulsar la societat hípica. Uns detalls que van recollir els homenatjats o, en el seu lloc, els seus familiars, amb evidents mostres d'emoció. Una menció especial es va fer a dos dels fundadors, José Forcada i Manolo Florit, aquest darrer l'únic dels impulsors que avui dia encara participa a les curses amb els seus 68 anys. El capvespre va acabar a l'hipòdrom amb una foto de família i una bereneta de germanor amb embotits, formatge i coques, tant salades com dolces.